Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Hangers

Hangers

Kies filter

Categorieën
Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Hangers kopen

Hangers kopen voor sieraden maken, kan bij onze kralen en hangers groothandel Glaser Quality Beads.

Ontdek onze uitgebreide collectie hangers die speciaal zijn ontworpen om sieraden ontwerpen te verrijken. Onze exclusieve selectie hangers voor sieraden biedt heel veel mogelijkheden om nieuwe ontwerpen tot leven te brengen.

Elke hanger in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om kwaliteit, variatie en stijl te garanderen. Beschikbaar in veel vormen, maten en materialen, waaronder zilver, goud, brons, glas, en meer.

Kies uit handgemaakte unieke ontwerpen, variërend van klassiek en ingetogen tot opvallend en trendy. Onze hangers zijn perfect voor diverse doeleinde, zoals bij het maken van kettingen, armbanden, enkelbandjes, oorbellen, telefoonkoorden en sleutelhangers.

Creëer nieuwe designs door de hangers te combineren met andere sieradenonderdelen of kralen, cabochons of andere bedels.

Of je nu een subtiel accent wilt toevoegen aan je sieraden of een eyecatcher wilt creëren, Onze collectie hangers om sieraden mee te maken biedt veel mogelijkheden om nieuwe sieraden en kleding ontwerpen bijzonder te maken.

In deze collectie cultuur en religie hangers vind je er een aantal met een bepaalde symboliek die de bedoeling hebben om extra kracht of levenswijsheid aan het leven te geven. Zo hebben wij de collectie hanger met kruis in onze collectie en nog andere symbolen met een spirtiuele of religieuze betekenis.

Kruishangers

Een hanger met kruis is in het algemeen een symbool dat staat voor harmonie en balans met een verbinding tussen hemel en aarde. Het staat symbool voor verzoening, bescherming en voor het eeuwige leven. Kruishangers voor handgemaakte sieraden.

Maak een statement met kruishangers voor handgemaakte sieraden!

Op zoek naar unieke en betekenisvolle hangers om toe te voegen aan je handgemaakte sieraden ontwerpen en collecties? Dan zijn deze kruishangers de perfecte keuze! Of je nu een religieuze betekenis wilt overbrengen of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle en symbolische toevoeging, kruishangers geven stijl aan sieraden voor zowel mannen als vrouwen.

Onze collectie kruishangers is handgemaakt met oog voor detail en vakmanschap. Elk stuk is zo gemaakt om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan. We bieden een veel originele ontwerpen, van traditionele zilveren kruisvormige hangers tot eigentijdse cross pendants in verschillende materialen zoals goud, roestvrij staal en antieke kleuren.