Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

18 dec 2023

Bugle Beads Staafjes Kralen

Bugle beads zijn staafjes kralen en zijn buisvormige, soms langwerpige kralen van glas die een uniek effect toevoegen aan sieraden designs of borduurwerken, wat ook bekend staat als embroidery. Dé kralen voor de nieuwste sieraden trends van 2024. Deze kralen zijn, per soort, echt gelijkmatig van maat en kunnen ook een glanzende afwerking hebben waardoor ze veel mogelijkheden bieden voor sieradenmakers en modeontwerpers die op zoek zijn naar elegantie, symmetrie en stijl in hun nieuwste ontwerpen.

Bugle beads staafjes kralen voor sieraden maken

Buisjes kralen van glas zijn een originele toevoeging aan nieuwe sieraden ontwerpen. We hebben het hier over de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn Bugle Beads Staafjes Kralen?
  • Sieraden maken met deze kralen
  • Wat kun je met deze kralen maken?
  • Mix & Match
  • Originele kralen

Oorbellen en bugle beads staafjes kralen

Wat zijn Bugle Beads Staafjes Kralen?

Bugle beads staafjes kralen zijn staafjes kralen, meestal gemaakt van glas, en staan vooral bekend om hun langwerpige buisvormige vorm en de gelijkmatigheid ervan. Ze staan ook bekend als staafjes kralen of borduurstaafjes en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes, wat aan sieradenmakers en mode ontwerpers de vrijheid geeft om bijvoorbeeld symmetrische patronen te maken of juist te experimenteren met diverse andere ontwerpen. Gemaakt van glas voegen deze kralen extra verfijning toe aan elk sieraadontwerp of borduurwerk.

Sieraden inspiratie Bugle beads staafjes kralen voor sieraden

Sieraden maken met bugle beads staafjes kralen

Bugle beads zijn geschikt voor allerlei verschillende creatieve sieraden en borduur ontwerpen. Van het toevoegen van elegante accenten aan halskettingen of armbandjes tot het creëren van prachtige nieuwe oorbellen. Deze kralen zijn perfect om om iets extra’s en origineels aan je creaties toe te voegen. Schuin afgesneden bugle beads, die ook wel cremettes worden genoemd zijn goed te combineren met rechte borduurstaafjes.

Wat kun je met deze kralen maken?

Deze staafjes kralen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen worden geregen als een enkele lijn voor een strakke uitstraling of worden toegepast in een zigzagpatronen om textuur en diepte toe te voegen aan ontwerpen. Van borduurwerken tot sieraden zijn deze multifunctionele kraaltjes toepasbaar voor elk soort nieuwe creatie.

voorbeeld van buisjes kralen toepassing borduurwerk embroidery and oorbellen sieraden inspiratie

Daarnaast zijn ze perfect voor het maken van franjes en het benadrukken van randen in sieraden, zoals halskettingen, armbanden, oorbellen of kleding ontwerpen. Tip: je kan met deze kralen ook bedeltjes maken of hangertjes of combineren met bedels en hangers.

Voorbeelden sieraden inspiratie met staafjes

Bugle Beads Staafjes Kralen Mix & Match

Een van de grootste voordelen van deze kralen is dat ze makkelijk gecombineerd kunnen worden met andere kralen zoals rocailles. Ze gaan prachtig samen met zowel kleine als grote kralen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om unieke en opvallende sieraden te maken. Wil je kleinere aantallen kralen kopen, bezoek dan onze partner nieuwekralen.nl.

Originele kralen

Wil je aan de slag met deze echt originele kralen uit de Bohemen? Bij Glaser Kralengroothandel vind je de meest uitgebreide collectie in veel verschillende kleuren en maten en bewerkingen. Creativiteit stimuleren met sieraden maken en dit een hoger niveau brengen kan met onze kralen. Bekijk onze collectie en laat je inspireren om prachtige nieuwe versierde sieraden te creëren.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier