Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Cabochon hout rond mat oranje 10mm

H2203-10-M-91
Voorradig (5 verpakkingen beschikbaar)

Cabochon hout mat oranje 10mm zijn in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar voor verschillende soorten sieraden. Voor sieraden met een elegante, speels, modern en natuurlijke uitstraling zijn deze houten cabochons of boutons perfect.

Op een platte ondergrond zoals oorstekers voor oorbellen, schuivers voor op leer of ringen zijn deze houten cabochons enorm geschikt en kan je allerlei prachtige sieraden ontwerpen maken. Het enige wat je nodig hebt, is goede bijouterie lijm

Wil je de cabochon als hanger of tussenzetsel gebruiken in je sieraden? Kies de setting die jij wil gebruiken voor je sieraden ontwerp. In ons assortiment vind je allerlei soorten en maten settings in verschillende kleuren. Settings zonder oogjes, met 1 oogje of met 2 oogjes en ook settings waarbij je aan beide kanten een cabochon of bouton in kunt plaatsen of plakken. Voor deze cabochons of boutons gebruik je settings van 10mm.

Op onze inspiratie pagina vind je een paar voorbeelden waarin deze cabochons zijn verwerkt. 

Per: 30 stuks
  • Kleur
  • Materiaal
  • Vorm
  • Maat
  • Ø
    Ø

Voor jou uitgezocht

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.