Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

13 mrt 2024

Houten kralen voor jouw sieradenontwerp

Houten kralen voor jouw sieradenontwerp

Houten kralen zijn niet alleen een mooie toevoeging aan je sieraden, maar ook een milieubewuste keuze voor elke ontwerper. Bij Glaser bieden we een uitgebreid assortiment aan houten kralen die perfect zijn voor jouw creatieve projecten. Van natuurlijke houten tinten tot levendige kleuren, onze FSC-gecertificeerde kralen zorgen voor een stijlvolle en duurzame afwerking.

Creatieve mogelijkheden: Meer dan alleen sieraden

Met houten kralen kun je prachtige sieraden creëren voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Denk bijvoorbeeld aan stoere armbanden gecombineerd met letterkralen of een ketting met een mooie bedel eraan. Naast het maken van prachtige sieraden, kun je onze houten kralen ook op andere manieren gebruiken om unieke en persoonlijke ontwerpen te maken.

houten kralen voor sieraad

Sleutelhangers en gelukspoppetjes

Voeg iets persoonlijks toe aan je sleutelbos door houten kralen te gebruiken om je eigen sleutelhangers te maken. Combineer verschillende kleuren en maten kralen om een speels en uniek ontwerp te creëren dat bij jouw stijl past. Je kunt ook gelukspoppetjes maken door houten kralen te combineren met andere materialen zoals draad en lint, schilder met verf een gezichtje erop en je bent klaar. Deze schattige en kleine gelukbrengers zijn perfect om cadeau te geven aan vrienden en familie of om in je webshop te verkopen.

Haak- en macraméprojecten

Misschien zou je er in eerste instantie niet aan denken, maar houten kralen kun je ook toevoegen aan je haak- en macramépatronen. Of je nu een wandhanger, plantenhanger of sleutelhanger maakt, het toevoegen van houten kralen geeft je ontwerp iets extra’s. Experimenteer met verschillende patronen en kleuren om mooie en decoratieve stukken te maken die een leuke toevoeging zijn voor in elk interieur.

Creativiteit kent geen grenzen

Als je maar enigszins beschikt over creativiteit moet het voor jou niet lastig zijn om houten kralen te gebruiken in je creatieve projecten. Hierbij maakt het niet uit of je nu een ervaren ontwerper bent of net begint met knutselen, onze kralen bieden veel mogelijkheden voor creativiteit. Experimenteer met verschillende vormen, maten en kleuren om unieke en persoonlijke sieraden te maken die perfect passen bij jouw stijl.

moodbord houten kralen

Duurzaamheid staat voorop

We zijn trots op het feit dat al onze houten kralen FSC-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we alleen werken met hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Voor elke boom die wordt gekapt, wordt er een nieuwe geplant, waardoor we een positieve impact hebben op het milieu. Door te kiezen voor onze FSC-gecertificeerde kralen, draag je bij aan het behoud van onze bossen en ecosystemen.

Milieuvriendelijke kleuropties

Naast ons assortiment natuurlijke houten kralen bieden we ook een scala aan gekleurde kralen. Wat onze gekleurde kralen onderscheidt, is het gebruik van lak op waterbasis voor de kleuring. Dit maakt ze niet alleen levendig en aantrekkelijk, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor kralen geverfd met lak op waterbasis verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een schonere planeet.

paarse houten kralen

Veiligheid van houten kralen

Bij Glaser staat de veiligheid van onze klanten voorop, daarom hechten we veel belang aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten, inclusief onze houten kralen. We begrijpen hoe belangrijk het is voor jou als ontwerper om betrouwbare materialen te hebben, daarom staan we achter de kwaliteit van onze producten. Bij ons kun je erop vertrouwen dat we producten leveren van de hoogste kwaliteit zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid. Onze houten kralen zijn vervaardigd met zorg en aandacht voor detail en voldoen aan strenge veiligheidsnormen om jou gemoedsrust te bieden.

Hoogwaardige materialen en productieprocessen

Onze houten kralen worden zorgvuldig gemaakt met hoogwaardige materialen en volgens strikte productieprocessen. We controleren de houten kralen regelmatig om ervoor te zorgen dat de kralen voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit. Hierdoor kun je met een gerust hart onze houten kralen gebruiken in al je sieradenontwerpen.

Niet-giftige afwerkingen

We selecteren de houten kralen op niet-giftige afwerkingen. Dit betekent dat onze kralen veilig zijn voor gebruik in sieraden die in contact komen met de huid. Of je nu armbanden, kettingen of oorbellen maakt, je kunt erop vertrouwen dat onze houten kralen geen schadelijke stoffen bevatten die je gezondheid in gevaar kunnen brengen.

Geschikt voor gevoelige huidtypes

We begrijpen dat sommige mensen gevoelig kunnen zijn voor bepaalde materialen, daarom zorgen we ervoor dat onze houten kralen geschikt zijn voor alle huidtypes. Onze kralen zijn hypoallergeen en veroorzaken geen irritatie of allergische reacties, zelfs niet bij de meest gevoelige huid. Hierdoor kunnen mensen van alle leeftijden en huidtypes genieten van sieraden die zijn gemaakt met onze houten kralen.

Houten kralen: milieubewuste keuze voor jouw sieradenontwerp

Voordat je aan de slag gaat met het maken van jouw sieradenontwerp is het fijn om te weten dat het sieraad er straks niet alleen prachtig uitziet, maar dat je ook materialen hebt gebruikt die milieubewust zijn. Vooral in een tijd waar men steeds meer bezig is met het milieu is het alleen maar positief dat je hier een steentje aan kan bijdragen.

Kies voor kwaliteit, kies voor duurzaamheid – kies voor houten kralen van Glaser.

 

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier