Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Inkoopvoorwaarden

B2B zakelijke inkoopvoorwaarden

Voordat je als geregistreerd bedrijf bij de Kamer van Koophandel bij ons kunt inkopen, hebben wij het volgende van je nodig:

  • Een geldig KVK-uittreksel uit het handelsregister in combinatie met een geldig B.T.W.-nummer, of een door de belastingdienst afgegeven “ontheffing administratieve verplichtingen omzetbelasting”. Voor beeldend kunstenaars geldt alleen een geldig BTW-nummer.

Starters zonder KVK

Voor startende ondernemers zonder KVK-registratie bieden we een mogelijke gerichte ondersteuning om nieuwe sieraden-ontwerpen, webwinkel of kunstprojecten tot een succes te maken. Vraag eerst naar de mogelijkheden bij onze klantenservice. Heb je toch kleinere aantallen kralen of onderdelen nodig? Dan verzoeken wij je om naar onze speciale site voor particulieren te bezoeken: www.nieuwekralen.nl.

Kortingen

Ontdek onze kralen groothandel korting gebaseerd op staffelprijzen en profiteer van een zakelijk online kortingsschema waarbij het voordeel kan oplopen tot 10% voordeel. De korting wordt berekend op het totaalbedrag van de artikelen, exclusief de BTW. Artikelen met aanbiedingsprijzen zijn met deze korting inbegrepen.

Kortingsvoordeel exclusief btw op basis van vaste staffelkorting:

2% bij € 250,-
5% bij € 500,-
10% bij € 750,-

Servicekosten

Eventuele servicekosten zijn gebaseerd op de hoogte van de kosten van verzending, administratie, materiaal en afhandeling.

Speciale bestellingen Glaser Quality Beads kralen groothandel

Artikelen speciaal voor jouw ontwerpen

We helpen je graag om jouw specifieke wensen voor kralen en bijouterie onderdelen waar te maken. Of je nu speciale bestellingen wilt plaatsen of unieke ontwerpen in je sieraden of kunstprojecten

We staan voor je klaar om aan jouw specifieke wensen voor kralen en bijouterie onderdelen te voldoen. Of je nu speciale bestellingen wilt plaatsen of unieke ontwerpen in je sieraden wilt verwerken, ons uitgebreide netwerk van hoogwaardig gekwalificeerde producenten biedt ongekende mogelijkheden. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Kralen & onderdelen op maat in de gewenste kleur en materiaal

Het is mogelijk om op maat gemaakte speciale bestellingen voor je voor te bereiden en te plaatsen bij een van onze productieafdelingen en fabrieken. Er zitten hier dan wel vaak minimale orderhoeveelheden aan vast, variërend tussen bijvoorbeeld 100 tot bijvoorbeeld 10000 stuks. Dit hangt af van het soort artikel dat je wenst.

We helpen je graag verder. Als je op zoek bent naar op maat gemaakte kralen of metalen onderdelen, kunnen we je het beste assisteren als we een gedetailleerde uitleg van het ontwerp ontvangen, inclusief een tekening met de afmetingen. Met deze informatie kunnen we je sneller en nauwkeuriger van dienst zijn.

Speciale bestellingen voorwaarden

Houd er rekening mee dat bij op maat gemaakte producten de levertijd of productietijd meestal begint bij ongeveer 6 weken en kan oplopen tot soms wel 3 maanden. Dit komt doordat het proces van ontwerp, productie en eventuele internationale verzending tijd kost om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan al je verwachtingen voldoet. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is en precies aan je wensen voldoet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere bespreking en planning van jouw op maat gemaakte ontwerpen.

Houd wel rekening mee dat artikelen die niet standaard op voorraad zijn en speciaal worden besteld, na akkoord, aanvaarding en vooruitbetaling, niet kunnen worden geannuleerd of gewijzigd. De opgegeven levertijd is een verwachte levertijd en wordt bepaald door de informatie die we van onze productieafdelingen, fabrikanten en expediteurs ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier