Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Nieuwe inspiratie armband ketting met boutons of plakstenen

 

Deze vrolijke combinatie kan je makkelijk zelf maken als armband of ketting. Combineer de kleuren die jou het meeste aanspreken of het beste bij jou passen. Zowel de boutons plakstenen als de emaille zijn van hoogwaardig kwaliteit en in diverse kleuren verkrijgbaar. 

Wat heb je nodig?  

Het maken van deze ketting of armband is heel makkelijk en leuk om te doen. Ketting, emaille, aanbuigringen, tussenzetsel, boutons, sluiting en lijm. Natuurlijk goed gereedschap om de aanbuigringen goed te sluiten.

Hoe maak je deze nieuwe armband of ketting?

Het is natuurlijk helemaal leuk als je er een armband en een ketting van maakt. Dan heb je gelijk een sieraden set. Makkelijk te maken. Belangrijk is dat je de juiste lengte ketting kiest. Combineer de kleuren van de boutons die het beste bij jou passen en gebruik de bijouterielijm om de boutons in het tussenzetsel te plakken. Tip: laat de lijm goed drogen (re: wij adviseren 24 uur ). In dit voorbeeld hebben wij de ketting aan het tussenzetsel vastgezet door middel van een aanbuigring die ongeveer even groot is als de schakel van de ketting. Het emaille tussenzetseltje of spacer is vastgezet aan een grotere en dikkere, stevige aanbuigring. Als je wil kan je op deze manier de ketting of armband nog langer maken met andere tussenzetsels.  

Nieuwe sieraden creatie

In het voorbeeld op de foto hebben wij deze glas boutons, tussenzetsel, ketting en het geel ge-emailleerde metalen plaatje gebruikt. Om dit bij elkaar te houden hebben we gebruik gemaakt van 2 maten aambuigringen, 3,7mm en 7mm.
Super simpel om na te maken. Een vrolijk ontwerp voor zomerse of lente feestjes.

 

 

Toegepaste materialen

ankerketting 1,7mm breed verguld ovaal

ankerketting 1,7mm breed verguld ovaal

ankerketting 1,7mm verguld ...

Lees meer
10 meter
M1703-770
tussenzetsels 20mm geel rond

tussenzetsels 20mm geel rond

tussenzetsel emaile 20mm 2-oog ...

Lees meer
4 stuks
M1715-20-8313
aanbuigringen 3,7mm verguld rond

aanbuigringen 3,7mm verguld rond

Vergulde aanbuigring met een diameter van 3,7mm en een draaddikte van 0,6mm verpakt per ca. 450 stuks. ...

Lees meer
10 gram
M1380-37-06-770

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.