Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Nieuwe parel armbandjes

Nieuwe parel armbandjes zijn helemaal in. Daarom hebben wij nu ook vierkante parels in onze collectie. Deze krijgen meer body als je ze bijvoorbeeld combineert met metalen en stalen onderdelen. Deze stijlvolle armband is afgewerkt met stalen eindkapjes en een vergulde verlengketting. De coating van de metalen en glas parels zijn extra sterk en blijven heel lang mooi! (echt heel lang).
 

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen een andere kleur Swarovski kraal te kiezen.

Deze parel armband bevat draad, mooie vergulde knijpkralen om alles goed vast te zetten. De vergulde veerringsluiting past goed bij de kapjes van staal en de verlengketting. De blokjes vorminge parel kralen zijn 8mm en dragen lekker op de huid. Om het ontwerp diepte te geven hebben we ook twee blokjes metalen kralen in dit ontwerp verwerkt. Hou je niet van goud dan zijn ze ook in het oudzilver verkrijgbaar.

Om precies deze parel armband met metaal kralen en SWAROSVKI kralen te maken hebben je deze artikelen nodig:

 

Toegepaste materialen

Nylon coated rijgdraad staaldraad stainless steel metalic goud 0,5mm

Nylon coated rijgdraad staaldraad stainless steel metalic goud 0,5mm

Soepel stevig goudkleurig stainless steel rijgdraad, staaldraad met een nylon coating in de kleur metalic goud. Stainless steel. Draaddikte is 0,5mm. Het dra...

Lees meer
100 meter
D2475-50-737
Metalen kralen kapje van staal 9mm goud

Metalen kralen kapje van staal 9mm goud

Metalen kapje van staal van 9mm in goud kleur. Vierkant  ...

Lees meer
10 stuks
M1905-09-737

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.