Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Strass kralen met vintage en moderne glaskralen

Strass kralen met vintage glaskralen combineren. 

3 sieraden inspiratie tips voor armbanden en oorbellen.

Hier zie je 3 inspiratie tips voor armbanden en oorbellen. Een combinatie met vintage strass kralen gecombineerd met exclusieve vintage glaskralen uit de de jaren 60. Deze armbanden zijn geregen op onze transparante elastiek met een dikte van 1mm. De draad maat van 0,7mm is ook mogelijk.


Tip 1 Zorg dat je armband goed afsluit

Zorg dat je de armband goed afsluit met een stevige dubbel geknoopte knoop en verstop deze in een rijggaatje van een kraal. Hierdoor is de knoop mooi weggewerkt.

Tip 2: Combineer meerdere tinten

Combineer meerdere tinten zodat er diepte onstaat in je sieraden ontwerp. Door deze diepte versterk je ook de combinatie met de kleding en andere accessoires die je met deze kleuren het beste kan dragen.

Tip 3: Kies de juiste lengte oorbel of varieer

Kies de juiste lengte oorbel of varieer juist met maten. 
De ronde oorbel, is ook in het goud verkrijgbaar. De kralen hangen aan een nietstift die is vastgemaakt aan de oorbel. Belangrijk is om een mooi oogje te maken.

Toegepaste materialen

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.