Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Oorbellen met staafjes

Sieraden inspiratie oorbellen met staafjes kralen. Met staafjes kralen, ook bekend als bugle beads of bugle kralen, kan je allerlei soorten sieraden maken. De sieraden trends voor 2024 zijn zelfgemaakte oorbellen met de nieuwste schuin afgesneden glaskralen maar ook met borduurstaafjes.

Sieraden inspiratie oorbellen maken met staafjes kralen bugle beads voorbeelden. Zig zag effect met borduurstaafjes

Met staafjes kralen kan je heel makkelijk een zig-zag-effect krijgen door ze door een borduurstaafje op een nietstift te plaatsen en dan bij het einde de stift een knikje te geven zodat je het zig-zag-effect krijgt.

Inspiratie Nodig Voor Oorbellen Met Staafjes Kralen

Het maken van oorbellen is een kunstvorm op zich, en wanneer je de kralen aan deze creaties toevoegt, opent zich een wereld van unieke expressie en verfijning. Deze kralen bieden een prachtige mogelijkheid om een mooie diepte-dimensies en elegantie aan jouw sieraden toe te voegen.

Wat zijn Staafjes Kralen?

Staafjes kralen, ook wel bekend als bugle beads of bugle kralen zijn lange of korte cilindervormige kralen, die een subtiele en verfijnde uitstraling geven aan oorbellen. Door hun strakke gelijkmatige vorm en variabele lengtes bieden ze een allerlei sieraden ontwerpmogelijkheden, van minimalistisch tot opvallend.

Het Maken van Oorbellen met Staafjes

Oorbellen met staafjes kralen zijn een prachtige manier om een statement te maken met jouw sieraden. Door te spelen met verschillende kleuren, maten en lengte van de kralen, kun je unieke, gepersonaliseerde oorbellen creëren die perfect passen bij jouw eigen stijl en persoonlijkheid.

Creeër Unieke Oorbellen met Staafjes

Met staafjes kralen kun je veelzijdigheid toevoegen aan je ontwerpen. Ze zijn perfect voor het maken van strakke symmetrische ontwerpen, maar kunnen ook worden gecombineerd met andere kralen om diepte te geven aan je oorbellen. Door te experimenteren met verschillende patronen, kun je unieke oorbellen maken.

Sieraden Inspiratie Oorbellen mix & match

Deze staafjes kralen zijn makkelijk te combineren met andere kralen. Of je nu kleine kralen, glaskralen of zelfs natuursteen kralen wilt toevoegen, staafjes kralen vormen een uitstekende aanvulling op verschillende ontwerpen en bieden een eindeloze mogelijkheid tot combinatie.

Jouw Sieraden Inspiratie Oorbellen Ontdekkingen

Het maken van nieuwe oorbellen met kralen biedt je de kans om een unieke designs te maken. Of je nu gaat voor een ingetogen en elegante stijl of een meer gedurfde en flamboyante uitstraling, deze kralen bieden veel mogelijkheden.

Ontdek alle Staafjes bij Glaser

Bij Kralengroothandel Glaser vind je een uitgebreide collectie bugle beads in verschillende maten, kleuren en lengte. Laat je inspireren door ons diverse assortiment en breng jouw unieke sieraden designs tot leven met staafjes kralen voor oorbellen. Hieronder vind overzicht van de meeste gebruikte artikelen die wij bij deze sieraden inspiratie hebben toegepast:

Toegepaste materialen

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier