Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Pastel kralen armband en ketting maken

Pastel kralen armbanden en kettingen zijn de trend dit jaar. Voor het samenstellen van deze armbanden en kettingen kan je deze leuke kralen gebruiken.

pastel kralen armband kralen ketting maken

Facet Pastel Kralen: Facetkralen, met hun geslepen oppervlak dat een sprankelend en zacht effect geeft, zijn in opkomst. Pastelkleuren zijn momenteel populair en worden beschouwd als een belangrijke trend dit jaar. Het combineren van facet pastel kralen in verschillende tinten en groottes resulteert in een prachtige en trendy armband of ketting.

Parels: Parels blijven tijdloze klassiekers en spelen ook dit jaar een prominente rol en alle sieraden ontwerpen. Kies voor parels in diverse maten en kleuren om een moderne touch toe te voegen aan armbanden en kettingen. Mix en match ze met andere kralen voor een uniek en eigentijds sieraad die past bij jouw stijl.

Konische Kralen van Preciosa: Konische kralen, taps toelopend aan beide uiteinden, vooral die van het merk Preciosa, zijn momenteel zeer geliefd. Ze kunnen dienen als accentkralen in combinatie met andere kralen om een stijlvolle armband of ketting te maken.

Om sieraden te maken die volledig passen bij de trends van dit jaar, is het combineren en matchen en mixen van verschillende kralen in verschillende vormen en maten. In deze sieraden inspiratie hebben wij aantal voorbeelden gemaakt en een ketting gemaakt met een mix van facet pastel kralen, parels en konische kralen. Of maak een armband met deze facet pastel kralen en accentueer met parels en gebruik bijvoorbeeld konische kralen of rocailles als tussenzetsel.

Door te spelen met kleuren, maten en patronen kun je prachtige en trendy kralen armbanden, maar ook nieuwe kettingen maken die perfect aansluiten bij de trend dit jaar.

pastel kralen armband kralen ketting maken

Met deze verschillende patronen en ontwerpen kun je kralen armbanden en kettingen maken. Experimenteer met kleuren vormen maar ook maten. Veel plezier met het maken van je eigen stijlvolle sieraden! Hieronder vind je een klein overzicht van de meeste gebruikte artikelen die wij bij deze sieraden inspiratie hebben toegepast:

Toegepaste materialen

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier