Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Cloisonne kralen

Cloisonne kralen

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Cloisonne kralen kopen

Cloisonne kralen kopen kan bij kralengroothandel Glaser.nl. Deze bijzondere kralen gemaakt van metaal en e-maille zijn beschikbaar in meerdere vormen en kleuren. De kralen zijn handmatig bewerkt. Eerst worden met dunne metaal draadjes  figuren gelegd, die daarna worden ingekleurd. Daarna worden ze gepolijst en krijgen dan dit orginele cloissoné-effect. Sieraden maken met deze kralen is leuk en een plezier voor het oog.

Ongekende designs met de cloisonne techniek

Eeuwen geleden hebben de Chinezen de cloisonne techniek geperfectioneerd. Oorspronkelijk kennen we cloisonne designs met name van Chinese vazen. Met behulp van dunne metalen draadjes metaal wordt het design gestructureerd, waarna de verschillende vlakken, later met kleur worden gevuld. Na het polijsten geeft dit een uniek eindresultaat.

Online cloisonne kralen kopen

Ben jij op zoek naar echt originele kralen voor nieuwe sieraden ontwerpen? Dan zijn onze cloisonne kralen een goede optie. Onze cloisonne zijn exotisch, één voor één handgemaakt. Het zijn echte eye-catchers en kunnen een verschil maken in je ontwerpen. Je kan de cloisonne kralen bestellen in onze cloisonne kralen groothandel webshop. Zit je met vragen of wil je advies op maat? Neem contact op of bezoek de kralengroothandel showroom winkel in Amstelveen - Groot Amsterdam (Branche gerichte KVK inschrijving is verplicht).

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier