Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Handgeschilderde kralen

Handgeschilderde kralen

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Handgeschilderde kralen

Handgeschilderde kralen kopen kan bij Glaser.nl. Een voor een beschilderde kralen met ieder een eigen uitstraling voor het maken van nieuwe oorbellen, armbanden en halskettingen.

Handbeschilderd eigen stijl

Ben je op zoek naar een manier om je sieraden een unieke en persoonlijke touch te geven? Dan zijn handgeschilderde kralen de perfecte oplossing. Ze worden met de hand gemaakt door vakmensen die veel aandacht besteden aan het maken van mooie ontwerpen. Het proces van het schilderen van elke kraal is arbeidsintensief en vereist veel vaardigheid en precisie. Ze staan ook bekend als Art deco kralen.

Waarom handgeschilderde kralen?

Er zijn veel redenen waarom je zou kiezen voor handgeschilderde kralen voor je sieraden.

Ten eerste zijn ze exclusief en uniek. Elke kraal is een kunstwerk op zich, met zijn eigen unieke ontwerp. Ten tweede zijn ze van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals glas, keramiek of metaal. De verf die wordt gebruikt is ook van topkwaliteit en behoudt de helderheid van de kleuren. Ze gaan dus jarenlang mee. Ten slotte zijn deze kralen een prima manier om sieraden een persoonlijke touch te geven. Je kunt ze gebruiken om je eigen unieke stijl te creëren.

Waar vind je deze kralen?

Bij Glaser.nl vind je een uitgebreide selectie online of in onze showroom met magazijn. We bieden veel verschillende ontwerpen, van eenvoudig tot complex. We hebben ook kralen in verschillende maten, kleuren en materialen.

Onze handgeschilderde kralen zijn perfect voor:

  • Sieradenontwerpers die op zoek zijn naar unieke en prachtige onderdelen.
  • Mensen die hun eigen sieraden willen maken.
  • Iedereen die op zoek is naar een unieke en persoonlijke manier om zijn of haar outfit te style-en.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier