Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Hoorn kralen

Hoorn kralen

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Hoorn kralen kopen bij kralengroothandel Glaser Quality Beads.
Geef je nieuwe sieradenontwerpen een natuurlijke touch met onze natuurlijke hoorn kralen!

We bieden een ruime keuze aan ethisch geproduceerde kralen in verschillende vormen, bewerkingen, kleuren en maten, dus er zijn talloze mogelijkheden.

Door de geschiedenis gebruiken mensen deze kralen omdat ze zuinig wilde doen met hun middelen en de dieren die ze fokten ook gebruikten voor voedsel. Het gebruik van dierlijke hoorn in sieradenontwerpen komt voort uit deze eeuwenoude gewoonte om geen middelen te verspillen. Culturen over de hele wereld gebruiken dierlijke hoorns op verschillende manieren in het dagelijks leven en dus ook voor versiering.

Bij Glaser hebben we een unieke selectie van deze prachtige natuurlijke kralen hoorn van dieren zoals Buffel, Buffalo, runderen en bizons. Alle kralen worden ethisch vervaardigd en ze zijn afkomstig van verschillende plaatsen. Van Zuid-Amerika, Afrika tot Indonesië. Van onze natuurlijke, grove kralen tot meerkleurige kralen, we hebben de perfecte keuze voor jouw nieuwste sieraden ontwerpen!

Kralen van hoorn hebben ook vaak een symbolische waarde. Mensen waarderen ze om hun diverse metafysische en helende eigenschappen, zoals het overwinnen van neerslachtigheid en het geven van kracht. Ze  helpen bij het overwinnen van angsten of relateren aan de basischakra's en helpen de drager te activeren en te aarden in de realiteit.

Met zoveel eigenschappen en een rijke geschiedenis verbonden met duurzaamheid en zuinigheid, kun je deze kralen makkelijk toevoegen aan nieuwe sieraden designs.

Bekijk onze uitgebreide collectie zorgvuldig samengestelde hoorn kralen. Hier kun je de perfecte kraal vinden om sieradenontwerpen, maar ook woonaccessoires en decoraties, eenvoudig te accentueren.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier