Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Houten kralen blokje 6mm blauw

H1249-06-6032
Voorradig

Houten kralen blokje 6mm blauw zijn ook in meer maten en kleuren verkrijgbaar. Deze houten kralen geven sieraden ontwerpen een elegante, natuurlijke uitstraling. De kralen van hout hebben een rijggaatje van ongeveer 1,5mm. Vaak toegepast in mannen- als vrouwensieraden. Duurzaam en milieuvriendelijk. Licht in gewicht, kleurvast en vaak toegepast in sieraden ontwerpen als spacer bead of tussenzetkraal tussen bijvoorbeeld kleinere rocailles in armbanden, halskettingen en oorbellen. Originele kralen met in een kubus vorm. 

Naast deze houten blokjes kralen, die ook bekend staan als kubus kralen, vind je nog meer soorten in ons houten kralen assortiment. Het hout komt uit Europese productiebossen en is van esdoorn- en beukenhout. Mooie kralen van hout voor nieuwe sieraden ontwerpen staan ook wel bekend als kubus kralen.

De ruwe houtkralen zijn ongelakte kralen, waarbij de gekleurde kralen geverfd zijn met lak op waterbasis die voldoet aan de strengste internationale veiligheids- en milieueisen FSC-normen en onschadelijk is voor de gezondheid. Daarom worden deze kindvriendelijke kralen ook veel gebruikt op kinderfeestjes als kinderen sieraden gaan maken. De ontwikkeling van de fijne motoriek wordt met het rijgen van deze kralen extra gestimuleerd.

Per: 500 stuks
  • Kleur
  • Materiaal
  • Vorm
  • Maat
  • Ø

Voor jou uitgezocht

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.