Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Houten kralen discus 12mm paars

H1401-12-6018
Voorradig

Houten kralen discus schijf 12mm in het paars. Glimmend gelakte kralen op waterbasis. Houten kralen geven je ontwerp een elegante, natuurlijke uitstraling. Hout is een echt natuurproduct en straalt daardoor rust en duurzaamheid uit. Deze houten disc kralen zijn 12mm breed en ongeveer 5mm hoog met het gaatje van ongeveer 1,8mm in het midden. Deze disc kralen zijn ook in andere maten en materiaal beschikbaar.

Naast houtkleurige kralen in allerlei vormen en maten, vind je bij ons ook gekleurde houten kralen van kastanjebruin tot baby blauw. 

Het hout van de houten kralen komt uit Europese productiebossen en is van esdoorn- en beukenhout soorten. De geverfde kralen zijn geverfd met lak op waterbasis die voldoen aan de strengste internationale veiligheids- en milieueisen FSC-normen.

De lak van de gekleurde kralen is vrij van schadelijke stoffen en dus onschadelijk. De lak op de kralen wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld speenkettingen, koorden voor baby's.

Per: 100 stuks
  • Kleur
  • Materiaal
  • Vorm
  • Maat
  • Ø

Voor jou uitgezocht

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.