Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Houten kralen 5mm rond mat rood

H1175-05-M-88
Voorradig

Houten kralen 5mm rond in de kleur mat rood. Houten kralen geven je ontwerp een elegante, natuurlijke uitstraling. Hout is een echt natuurproduct en straalt daardoor rust en duurzaamheid uit. Naast houtkleurige kralen in allerlei vormen en maten, vind je bij ons ook gekleurde houten kralen van kastanjebruin tot babyblauw. In ons assortiment vind je kralen van hout, gewonnen uit verantwoord gekapte productiebossen. Dit betekent dat het hout komt van bossen waar voor iedere gekapte boom een nieuwe wordt geplant. 

Het hout van de houten kralen komt uit Europese productiebossen en is van esdoorn- en beukenhoutsoorten. De geverfde kralen zijn geverfd met lak op waterbasis die voldoen aan de strengste internationale veiligheids- en milieueisen FSC-normen.

De lak van de gekleurde kralen is vrij van schadelijke stoffen en onschadelijk. De lak wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld speenkettingen, koorden voor baby's. 

Per: 1000 stuks
  • Kleur
  • Materiaal
  • Vorm
  • Maat
  • Ø

Voor jou uitgezocht

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.