Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Koraal kralen

Koraal kralen

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Koraal kralen kopen

Echte koraal kralen kopen is tegenwoordig verboden, maar wil je sieraden maken met bloedkoraal kralen van glas of kunststof dan zijn deze mooie imitatie koraal kralen het beste alternatief.

Prachtige koraal kralen kopen bij Glaser

Wij als imitatie koraal kralen groothandel hebben een koraal kralen collectie om unieke sieraden te creëren. Deze bestaat uit diverse selecties koraalkralen van glas en kunststof in verschillende, vormen en maten, die een extra natuurlijke look toevoegen aan ieder soort sieradenontwerp.

Duurzame koraal kralen

Hoewel koraalkralen beroemd zijn om hun unieke rode kleur en zeldzaamheid, hebben we bij Glaser de keuze gemaakt om alleen imitatie koraal kralen in het assortiment aan te bieden. Sommige ontwerpers noemen deze kralen gewoon nep koraal kralen, maar  wij vinden dat deze benaming geen eer aandoet, wetend hoe veel werk het kost om deze handgemaakt koraalrode kralen te maken. Het fijne van onze kralen is dat de schoonheid van echt koraal heel goed benaderd is en ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Hierdoor kun je met een rustig gevoel prachtige sieraden blijven maken zonder impact op het milieu te hebben.

Imitatie koraal kralen

Het kopen en verkopen van echte koraal kralen is gelukkig verboden. Bij Glaser hebben we er daarom voor gekozen om alleen imitatie koraal kralen te verkopen, zodat geen enkel koraalrif wordt aangetast. Onze koraal kralen zijn vrijwel identiek aan echt koraal en daarom veel voordeliger. Bij onze kralengroothandel in Amstelveen, vlakbij Amsterdam, en in onze online kralen webshop, kun je makkelijk imitatie koraal kralen kopen voor nieuwe sieraden ontwerpen. Als sieraden maken jouw passie is, wat zou jij dan met deze koraal kralen ontwerpen?

De natuurlijke schoonheid van koraal kralen

Onze koraal kralen zijn verkrijgbaar in diverse tinten, materialen vormen en maten, en zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd glas en gerecycled kunststof. De karakteristieke rode kleur van koraal is zo levensecht gemaakt dat het vrijwel niet te onderscheiden is van echt koraal. Ontwerp nieuwe sieraden met onze ronde imitatie koraal kralen of voeg een uniek koraal takje toe aan jouw ontwerpen met onze organisch uitziende kralen. Duurzame koraal kralen zijn geschikt voor diverse sieraden maar ook voor op kleding. Wat zou jij met deze koraal kralen willen creëren? Ontdek ons assortiment hieronder:

  • Ronde en ton vormige koraal kralen
  • Natuurgetrouwe organische uitstraling
  • Koraal kralen in verschillende tinten, vormen, materialen en maten beschikbaar

Ontdek onze unieke collectie en begin met het maken van nieuwe of traditionele sieraden.