Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Kralenmixen

Kralenmixen

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Kralenmixen kopen voor sieraden maken

Kralenmixen kopen voor sieraden maken, zijn kralen speciaal gemixt om makkelijk kleuren te kiezen die bij elkaar passen of een bonte mix te maken en toe te passen in je sieraden ontwerpen.

Kralenmixen in verschillende kleuren

Kralenmixen kopen is eigenlijk praktisch. De kleuren zijn al samengesteld op kleur die passen bij jou design. Waarom? Je hebt van alle kleuren een bepaalde passende tint om, of een subtiele kleurcombinatie te maken, of juist een bonte mix van alle kleuren. Nadat je een favoriete kralenmix hebt gekozen om bijvoorbeeld mee te starten en je weet nog niet welke kleurcombinaties het beste passen bij jou ontwerpen, dan zijn onze gemixte kralen perfect om mee te beginnen. Ze zijn in verschillende soorten, materialen, vormen en kleuren verkrijgbaar. Maak meteen goede en best passende combinaties tijdens het sieraden maken.

De mooiste kralenmixen kopen van glas, acryl, hout of metaal kun je bij onze kralengroothandel Glaser. Alle kralenmixen zijn speciaal samengesteld en handmatig gemixt waardoor er een ruime keuze aan verschillende soorten mixen is. Onze kralenmixen bestaan uit allerlei soorten materialen, kralen, vormen en kleursamenstellingen. Combineer makkelijk al jouw lievelingskleuren in armbanden, oorbellen en andere sieraden of accessoires. Sommige mixen bestaan uit opvallende kralen met basiskleuren zoals een mix van bijvoorbeeld rood, blauw, geel, groen, wit en zwart, waarbij er andere kralenmixen zijn met bepaalde kleur-themas, zoals groen met bijpassende groentinten, paars en blauw tinten.

Met welke kralenmixen zou jij het liefste werken? Wij hebben  in onze showroom mixen met glaskralen, acryl kralen, been kralen en houten kralen. Hou je van facetkralen dan is de kralenmix met facetkralen ook een goede keuze. Met een kralenmix kun je armbandjes of kettingen samenstellen die passen bij jouw stijl. Zoals al eerder vermeld, heel handig voor als je het een uitdaging vindt zelf kralen bij elkaar te zoeken. Heb je hier juist geen moeite mee, dan zou je een kralenmix ook kunnen gebruiken om andere mixes te maken en met kralen samen te stellen waarmee je professionele sieraden kunt ontwerpen. Wil je nu al beginnen met sieraden maken? Check dan zeker onze unieke GQB kralenmixen van Glaser.

Uniek kralenmixen

Onze unieke kralenmixen zijn scherp geprijsd. Een leuke kralen mix is een must-have voor het maken van nieuwe sieraden. Bestel je op werkdagen voor 12.00u? Dan verzenden wij je favoriete kralenmix op dezelfde werkdag!

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier