Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Letterkralen

Letterkralen

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Alfabet letter kralen kopen

Alfabet letter kralen kopen kan bij Glaser Quality Beads voor naam-armbandjes en om andere soorten sieraden mee te maken. Letterkralen zijn altijd helemaal hot en trendy! Creëer nu originele naam-armbandjes, quotes, initialen of iets anders met onze eenvoudige collectie alphabet letterkralen op alfabet.

Gemaakt van glas

In onze collectie zijn alleen letterkralen gemaakt van glas. Ze staan ook bekend staan als de "standaard witte kralen met zwarte letters". Vanwege deze wit zwart kleuren zijn ze ideaal om met alle andere kleuren kralen te combineren in de maat 6mm.

Persoonlijke sieraden maken met letterkralen

Onze letterkralen, alphabet, alfabet kralen of letter beads, zijn er voor het maken van gepersonaliseerde sieraden. Ze worden het meest toegepast in armbandjes, wat minder vaak in halskettingen maar ook in oorbellen. Onze kralen groothandel heeft bewust gekozen voor duurzaam geproduceerde glazen letterkralen, omdat we dan zo zeker weten dat deze kralen een leven lang meegaan.

Vroeger werden deze letterkralen door ons veel verkocht aan ziekenhuizen, waar ze werden gebruikt voor de bekende klassieke naamarmbandjes met voornamen voor pasgeboren baby's op kraamafdelingen.

Deze prachtige hygiënische witte kralen met zwarte letters worden zijn handgemaakt en perfect voor het maken van gepersonaliseerde kralen-kettingen, armbanden, sleutelhangers maar ook telefoonkoorden aan telefoonhoesjes.

Eindeloze mogelijkheden met letterkralen

Met letterkralen zijn de mogelijkheden eindeloos.  Veelvoorkomende lettercombinaties zijn tegenwoordig korte  woorden en afkortingen, "love," "kusjes" of de namen van geliefden en dierbare, kinderen, grootouders, moeders en vaders.

Letterkralen voor persoonlijke sieraden

Bij ons vind je dus alleen de klassieke letterkralen in ons assortiment. Kies de letters die bij jouw ontwerp passen. Met letterkralen maak je de leukste persoonlijke armbandjes, sleutelhangers, kettingen en telefoonkoorden. Ze worden zowel door kinderen als volwassenen met plezier gedragen.

Mix &  matchen met letterkralen

Onze letterkralen zijn verpakt per letter-soort met alleen klinkers en medeklinkers. Klinkers worden het meest gebruikt bij het samenstellen van teksten, dus zijn onze alfabet kralen ideaal.

Klinker en medeklinkers

Ben je even vergeten wat klinkers en medeklinkers zijn? Dan hebben wij ze hier voor je op alfabet gezet:

Klinkers zijn de letters :
a
e
i
o
u

Medeklinkers zijn de letters:

b
c
d
f
g
h
j
k
l
m
n
p
q
r
s
t
v
w
x
y
z

Koop genoeg letter kralen voor jouw woorden

Wil je er zeker van zijn dat je genoeg letters hebt voor jouw tekst of naam? Dan raden we aan om voldoende aantallen per letter te kiezen en te bestellen, om niets te kort te komen.
Handig tip: Wil je weten hoeveel je van welke letter nodig hebt:
Je kan tegenwoordig makkelijk aan bijvoorbeeld chat-gpt vragen hoeveel klinkers en medeklinkers je nodig hebt bij een productie van een serie van sieraden ontwerpen met verschillende namen. Wil je gewoon alle letters van het alfabet of alphabet dan kan je die bij ons bestellen. (LINK naar hele alfabet kralen)

Rijgdraad en rijggaatje

Onze kralen met letters zijn 6mm passen op verschillende soorten draad van minder dan 1mm. Let bij het kiezen van je rijgdraad op het rijggat (binnenmaat) van je kralen. Onze letterkralen hebben een rijggat van ca.1 mm. Gebruik bij deze kralen ons elastiek of nylon draad. Wil je meer stevigheid dan is het ook mogelijk ze te rijgen op ons nylon coated staaldraad van 0.45mm dik. Verwerk je letterkralen in je sieraden ontwerpen die passen bij de nieuwste trends van 2023!

Personalisatie in sieraden - trends van 2024

Kralen met letters zijn momenteel enorm populair en je ziet ze veel terugkomen in de sieradentrends van 2024. Personaliseer je sieraden met de naam van een dierbare, je eigen naam of een woord dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Het vastleggen van datums in je sieraden is strak bij ons ook mogelijk met onze nieuwste cijferkralen.

Maak je eigen trendy sieraden

Heb jij al ideeën voor het gebruik van onze letterkralen? Maak je eigen armbandjes, kettingen of sleutelhangers met onze letterkralen en je bent helemaal hip and happening! Laat je creativiteit de vrije loop en geef je sieraden een persoonlijke  en trendy touch met onze hoogwaardige kwaliteit letterkralen.

Kortom, met onze letterkralen kun je je sieraden een persoonlijk tintje geven. Ontdek de mogelijkheden met onze letterkralen en begin vandaag nog met het maken van unieke sieraden.

Inspiratie nodig?

Wij hebben een aantal ideetjes voor letterkralen armbanden voor je op een rij gezet. We hebben aan onze professionals gevraagd welke letter-combinaties zij het meeste maken en zij kwamen met de volgende bevindingen:

Armbandjes met naam
Voor jong en oud blijven armbandjes met naam of achternaam altijd leuk. Kinderen vinden het fantastisch om een armband met eigen naam te dragen of voor een ander te maken. Voor volwassenen zijn bijvoorbeeld ook de namen van hun kinderen vaak toegepast.  Zoals eerder benoemd, maar dan met een ander functie zijn de letterkralen dus ook leuk als een kraamcadeautje, voor de ouders of voor een grote broer of zus.

Ontdekt hier een aantal originele ideeën voor letterkralen armbandjes voor

Kinderen
- naam
- cijfers: met telefoonnummer voor een SOS armbandje (binnenkort leverbaar)
- grote broer/ zus
- cadeautje voor grote broer zus

Voor ouders
papa
mama
best mom
best dad
zwanger
baby
babe
hey baby

Motiverende teksten:
good luck
hou vol
ik mis je
mooi
lief
ik kan het

Voor een dierbare:
oma
opa
tante
oom
broer
zus
lieve zus
broer
moeder
vader
juf
meester
lieve juf
meester
superjuf
supermeester
naam juf
bedankt
love
vriendin
live laugh love
i love you
always
vriend
vriendin
best friends
bff
liefste
cutie
kusjes
xxx
xo
hou van jou

Trending:
wow
shine
awesome
dream
happy
peace
summer
love
to the moon
sparkle
breathe
im alive

In ieder geval genoeg inspiratie voor het maken van armbandjes met letters. Een persoonlijk armbandje met naam is natuurlijk altijd leuk! Heb je nog andere leuke woord ideeën, laat het ons weten, dan zetten we deze bij onze letterkralen categorie.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier