Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Natuursteen kralen

Natuursteen kralen

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Natuursteen kralen kopen

Natuursteen kralen kopen kan bij Glaser. Hier vind je speciaal hand-geselecteerde collecties van echte natuursteen kralen met de mooie gepolijste afwerkingen, rechte rijggaatjes en in bijzondere kleuren.

Wat maakt natuursteen kralen bijzonder?

Natuursteen kralen worden ook wel edelsteen kralen of edelstenen kralen genoemd. Ze onderscheiden zich van andere kralen materialen voor het maken van sieraden, doordat ze verantwoord worden gewonnen uit of diepe grotten, gebergten en gecertificeerde mijnen vanuit de hele wereld. Hierdoor hebben al deze kralen hun eigen unieke specifieke karakter, gewicht en kleur.

Bovendien worden aan bepaalde stenen ook wel betekenissen of helende eigenschappen toegeschreven. Echter ligt onze focus op hoe deze kralen er uitzien en hoe ze het best en meest effectief gecombineerd kunnen worden met andere kralen om er nieuwe prachtige sieraden mee te ontwerpen in de gewenste kleuren.

Trendy natuursteen kralen

Populaire natuursteen soorten zoals Tiger Eye, Agaat en Labradorite, zijn te vinden in de collectie. Onze vaste showroom collectie met populaire natuursteen kralen worden regelmatig aangevuld met nieuwe, bijzondere natuursteen soorten. Wil je de juiste favoriete natuursteen kralen vinden? Zoek dan in deze product categorie. Ze zijn ook verkrijgbaar in diverse maten, passend bij ieder sieraden ontwerp.

De ronde natuursteen kralen zijn het meest populair waarbij de kleinste maat 4mm is tot de grootste maat van 10mm. Deze grote maat van 10mm worden vaak gebruikt in armbanden voor mannen.

Geef met deze kralen een natuurlijke look aan je sieraden, waarbij elke kraal zijn eigen unieke karakter heeft. Hoe langer je er naar kijkt, hoe meer overeenkomsten en verschillen je ziet.

Een van onze bestsellers van natuursteen kralen bij onze kralen groothandel zijn de standaard 8mm ronde edelsteen kralen. Ze worden ook steeds vaker als bedelhangertje in oorbellen of halskettingen toegepast.

Natuursteen kralen rijgen

Om te natuursteen kralen te rijgen raden wij aan wel de  juiste maat draad of koord te gebruiken. Je kan kiezen voor ons stevige elastiek, dunne waskoord, of voor een wat sterkere rijg-oplossing met ons nylon-coated staaldraad.

Hou er rekening mee dat de rijggaatjes van deze kralen vaak iets kleiner zijn dan standaard kralen. Dus, als je met een draaddikte van rond de 0.5mm tot 0.6mm werkt, zijn deze kralen prima te rijgen. De gaatjes verschillen per grootte van het kraaltje tussen de 0.5 en 0.8mm.

Je kan natuursteen kralen achter elkaar rijgen of afwisselen met andere soorten kralen in dezelfde maat om de aandacht in je ontwerp te verdelen.

Voordeel van onze kralen is dat het rijggaatje aan beide zijde recht naar elkaar toe geboord zijn waardoor een recht (!) gaatje ontstaat en de binnenkant van de kralen niet tegen het draad snijdt en je ontwerp niet uit elkaar kan vallen. Vind hier de beste natuursteen kralen op de markt.

Speciale bestellingen op aanvraag

Ontdek onze gevarieerde collectie natuursteen kralen die perfect aansluit op de nieuwste trends voor de komende mode seizoenen. In onze showroom bieden wij op aanvraag natuursteen kralen in allerlei vormen en maten, van klein tot groot en in diverse vormen zoals rond, facet, vierkant, druppel, briolette, disc, en rondelle.

Als je op dit moment in onze online webshop niet vindt wat je zoekt, betekent dit niet dat we het niet kunnen leveren. Onze productie-afdelingen werken snel en voor speciale bestellingen op aanvraag, raden wij aan een bezoek te brengen aan onze showroom in Amstelveen.

Wil je kralen van echt natuursteen kopen? Bestel ze bij Glaser online of bezoek onze showroom (KVK verplicht). Ontdek de schoonheid en verwerk deze natuurlijke materialen in je nieuwste designs.

Kortom, natuursteen kralen zijn een verrijking in ieder ontwerp en geven sieraden een unieke uitstraling en tijdloos karakter.

Overzicht van meest gezochte natuursteen kralen

De meeste gezochte termen op onze website voor natuursteen kralen zijn "half edelsteen kralen strengen," "natuursteen kralen," "edelsteen," "unieke halfedelstenen," "edelstenen kopen," "edelstenen online," "natuursteen kralen," "edelstenen snoeren," "edelstenen groothandel," "schelp kralen," "lava kralen," "agaat kralen," "lapis lazuli kralen," "labradoriet kralen," "koraal kralen," "citrien kralen," "aquamarijn kralen," "jaspis kralen," "jade kralen," "maansteen kralen," "zonnesteen kralen," "amethist kralen," "pyriet," "hematiet," "rutielkwarts," "rozenkwarts," "rookkwarts," "bergkristal," "turkooise kralen,".

Bekijk ook onze andere kralen van natuurlijke materialen:

Houten kralen | Benen kralen | Schelpkralen | Keramiek kralen