Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Gestreepte rocailles

Gestreepte rocailles

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Gestreepte rocailles kopen

Gestreepte Rocailles: Prachtige rocaille kralen variatie

Gestreepte rocailles zijn een opvallende en unieke soort binnen het spectrum van rocailles. Ze onderscheiden zich door uitstraling en ontwerp, waarbij dunne strepen of lijnen op de kralen zijn aangebracht in twee of meerdere kleuren. Deze strepen kunnen horizontaal, verticaal of zelfs diagonaal lopen, afhankelijk van het ontwerp van de gestreepte rocailles.

Wat gestreepte rocailles zo bijzonder maakt, is het visuele effect dat ze geven in sieraden, borduurwerken en andere creatieve projecten. De strepen voegen een extra dimensie en textuur toe aan je ontwerpen, waardoor ze nog opvallender en interessanter worden.

Er zijn verschillende kleurcombinaties beschikbaar voor gestreepte rocailles, variërend van contrasterende kleuren tot subtiele tinten die harmonieus samenkomen. Hierdoor kun je spelen met kleurcontrasten en een unieke uitstraling aan je ontwerpen geven.

Net als andere rocailles zijn gestreepte rocailles verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 6/0, 8/0 en 11/0, maar ook de 33/0 en 31/00 zodat je kunt kiezen welke maat het beste bij je ontwerp past.

Bij Glaser.nl vind je een diverse collectie gestreepte rocailles in uiteenlopende kleuren en maten. Of je nu sieraden maakt, borduurt of weeft, gestreepte rocailles kunnen een interessante aanvulling zijn. Ze voegen een speels en levendig element toe aan je ontwerpen en bieden talloze mogelijkheden voor unieke creaties.