Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Preciosa rocailles 11/0

Preciosa rocailles 11/0

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Preciosa rocailles 11/0

Ontdek Onze Preciosa Rocailles Maat 11/0 (2mm). De kleinste borduurkralen van Glaser.

Ben je op zoek naar hele klein, maar toch nog werkbare prachtige kleine rocailles in maat 11/0 (2mm) voor je nieuwe sieradenontwerpen, borduurprojecten of weefpatronen? Glaser.nl biedt een uitgebreide collectie van deze hele kleine glaskralen in diverse hippe kleuren.

De rocailles zijn gelijkvormig en hebben een diameter van ongeveer 2mm, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van verfijnde en gedetailleerde sieraden, borduurwerken/embroidery en weefpatronen.

Waarom kiezen voor onze Preciosa rocailles in maat 11/0? Deze kralen zijn het meest gewaardeerd door professionals vanwege hun geweldig goede kwaliteit. Ze hebben een uniforme vorm en grootte, wat zorgt voor evenwicht in elk ontwerp. In tegenstelling tot rocailles van andere fabrikanten zijn deze kralen gelijkmatig en organisch tegelijk en behouden hun kleur omdat ze prachtig  bewerkt en afgewerkt.

Met onze kleinste Preciosa rocailles 11/0 van ongeveer 2mm kun je heerlijk combineren. Mix ze met andere maten rocailles of voeg verschillende soorten kralen toe, zoals metalen kralen en houten kralen van 3 mm, om je eigen unieke designs en sieraden te ontwerpen.

Ontdek onze collectie rocailles en laat je inspireren door de diverse kleuren en afwerkingen, van transparant tot iriserend, en van mat tot half-transparant. Laat je creativiteit de vrije loop en maak prachtige sieraden, borduurwerken en weefpatronen met de hoogwaardige (beter dan DQ) Preciosa rocailles van Glaser.nl.