Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Preciosa rocailles 8/0

Preciosa rocailles 8/0

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Preciosa Rocailles Maat 8/0

Ontdek Onze Preciosa Rocailles Maat 8/0 (3mm)

Alleen de ervaren sieraden makers en professionals weten het verschil. Ben je op zoek naar de mooiste rocailles in maat 8/0 (3mm) voor nieuwe sieradenontwerpen, borduurprojecten of weefpatronen? Glaser.nl heeft een uitgebreide collectie van deze kleine glaskralen in een groot aantal leuke trendy kleuren.

Deze rocailles hebben een diameter van ongeveer 3 mm, waardoor ze ideaal zijn voor het maken van unieke armbanden, kettingen, oorbellen, borduurwerken en weefpatronen.

Waarom zou je kiezen voor onze Preciosa rocailles in maat 8/0? Deze kralen worden door professionals geprezen vanwege hun uitstekende kwaliteit en gelijkmatigheid in vorm. Dit zorgt voor harmonie in elk ontwerp. In tegenstelling tot rocailles van andere fabrikanten zijn deze kralen gelijkmatig van vorm hebben een intense kleur beleving en zijn prachtig afgewerkt.

Met onze Preciosa rocailles kun je eindeloos experimenteren. Combineer ze met andere maten rocailles of voeg verschillende soorten kralen toe, zoals kunststof kralen en metalen kralen van 4 mm, om je eigen unieke sieraden te ontwerpen.

Ontdek onze collectie rocailles van Preciosa en laat je inspireren door de diverse kleuren en afwerkingen, van transparant tot iriserend en van mat tot half-transparant. Laat je creativiteit inspireren door onze collectie unieke rocaille kralen en maak prachtige nieuwe sieraden, borduurwerken en weefpatronen met de hoogwaardige Preciosa rocailles van Glaser.nl.