Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
Tip: combineer verschillende tinten voor meer diepte

Schelpkralen

Prachtige, unieke sieraden maak je met schelpkralen. Schelp is een materiaal dat al sinds de eerste sieraden ontworpen werden gebruikt wordt voor prachtige kralen en bedels. Schelpkralen hebben een verfijnde parelmoer uitstraling en geven de sieraden daarmee een luxe uitstraling, voor een betaalbare prijs. Niet alleen is het schelp een duurzaam materiaal, het is ook nog eens goed bestand tegen diverse weersomstandigheden en draagschade. Maak ook de mooiste luxe sieraden met kralen van dit natuurlijke materiaal. Prachtige ronde, druppelvormige, en andere vormen schelpkralen vormen ons assortiment kralen van dit materiaal. Bekijk het volledige aanbod hieronder:   

hangers 40mm naturel vierkant schelp

hangers 40mm naturel vierkant schelp

Hanger, bedeltje vierkant gemaakt van schelp in de kleur parelmoer van 40mm. Creëer en ontwerp de mooiste sieraden/kunstwerken met deze natuurlijke materialen.  ...

Lees meer
5 stuks
hangers 40mm naturel vierkant schelp
E2157
Bestellen
Laden

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.

Naar boven Naar beneden