Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

31 jul 2023

Kristal voor Beyoncé

Trots op onze Swarovski en Preciosa strass flatbacks

Beyoncé in Amsterdam

In opdracht van het Nederlands kleding merk Daily Paper zijn we trots dat wij de strass glitters van Swarovski en Preciosa flatbacks in de kleur Jet mochten leveren voor een podium kostuum van Beyoncé tijdens haar optreden in de Amsterdam Arena met haar Beyoncé’s Renaissance World Tour in juni 2023.

Daily Paper Beyonce Glaser Swarovski Strass

Vijf dagen voor het daadwerkelijke concert van Beyoncé, kwam een productie-team van het Nederlandse kleding merk Daily Paper langs met de vraag of wij zwarte kristallen strass stenen van SWAROVSKI hadden voor een podium-kostuum voor een optreden van een artiest… “En er zat haast bij, want ze moesten nog worden geplakt”. De steentjes waren bedoeld voor op het bovenstuk, broek en laarzen. Gelukkig konden wij direct uit voorraad verschillende maten zwarte kristallen plakstenen leveren met de daarbij behorende super textiel-lijm.

Tijdens het uitzoeken van de juiste maten plaksteentjes werd er wel een beetje geheimzinnig gedaan voor wie het kostuum zou zijn. Nu is het zo dat wij hier bij Glaser bij producties altijd een beroeps-geheimhoudingplicht hanteren totdat de producties officieel worden gepubliceerd en met de buitenwereld worden gedeeld.

Eerst dachten wij dat het voor Dua Lipa zou zijn, maar het bleek toch om een andere artiest te gaan. De vraag voor het productie-team van de kleding was op dat moment zelfs nog of Beyoncé deze stage-outfit wel zou gaan dragen tijdens het concert.

Wat ons is opgevallen, tijdens deze snelle productie en wat wij waarderen van Beyoncé en haar team, is dat, in welk land zij ook optreedt, zij juist lokale nationale kleding-ontwerpers en merken benaderen om een platform bieden om reclame te maken voor hun merk, stijl en kleding-ontwerpen.

Wij hebben voor deze bijzonder outfit van Beyoncé verschillende maten Swarovski steentjes in de maat SS16 en SS20 geleverd omdat er zo dan meer glitter-effect is op het podium door de diepte die dan onstaat door juist deze maten met elkaar af te wisselen. De voorraad steentjes werd ook nog aangevuld met zwarte echte kristallen plaksteentjes van PRECIOSA.

Trots dat we een kleine bijdrage hebben mogen leveren aan deze show en dat “onze” steentjes uiteindelijk hebben mogen schitteren in de Amsterdam Arena. Bedankt Beyoncé en Team Daily Paper voor deze bijzondere, snelle en vooral leuke samenwerking!

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier