Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

3 tips om je feestdagen nog feestelijker te maken

05-12-2019

Leuk dat je op zoek bent naar onze 3 tips om je feestdagen nog feestelijker te maken! Wij hebben hier speciaal voor jou drie mooie ideeën verzamelt.

Bedenk jij van te voren al hoe jij je tafel met de feestdagen gaat dekken of niet? Wat voor kleuren ga je gebruiken als je versiering aanbrengt? Wil je de diner tafel opvrolijken? Het is allemaal mogelijk. Het leuke is dat kralen ook voor dit soort gelegenheden kunnen worden toegepast.


Tip 1 Strooi kralen op de eettafel.

Strooi wat kralen in de kleur die jij mooi vind op de eettafel die het best passen bij de kleur van bijvoorbeeld je servies. Hierbij kan je verschillende maten en vormen combineren met doffe en glitterende kleuren. Het is zelfs mogelijk om kleine glitter pailletten te strooien. Let er wel op dat je geen kralen in het eten gooit :D. Veel restaurants gebruiken deze versiering tijdens de feestdagen op hun tafels.

 

Tip 2 Kerstboom kralen als versiering... (beste tip van het jaar)

Kerstboom kralen als versiering? Ja dat kan! Vaak zijn kralen wat kleiner en fijner dan van die grote kerstballen. Waarom niet een hele boom vol met prachtige velle kleurtjes van licht gewicht pareltjes die bij ons ook wel bekend staan als Kerstbal kralen. Op zoek naar de beste tip van het jaar? Wij hebben dit jaar echte kerstballen kralen gemaakt van gerecycled kunststof. Dit jaar zijn velle gekke kleurtjes helemaal hot. 

 

Tip 3 Geef je bubbles een extra glitter.

Geef je bubbles een extra glitter? Ja, dat kan. Hoe? Pak bijvoorbeeld 6 champagne glazen en zet die op tafel. Pak een SWAROVSKI plaksteen en plak deze op de voet van het glas. Voor het meest glitterende effect kan je het beste een SWAROVSKI kraaltje. Een feestelijk begin van de avond? 

 

 

Veel plezier en wij wensen je nu al fijne feestdagen en een goed 2020!

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.