Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Aanbuigringen aan oorbellen maken TIP

27-10-2017

 

Aanbuigringen zijn essentieel

Op zoek naar inspiratie bij het zelf maken van oorbellen, armbanden en halssieraden is het vaak essentieel aanbuigringen te gebruiken. Met aanbuigringen kan je sieraden-onderdelen met elkaar verbinden. Daarom worden ze ook wel verbindingsringen of montageringen genoemd. Er zijn verschillende soorten draaddiktes. Bij dit voorbeeld hebben we een stevige ring gebruikt met 1mm draaddikte.

Hoe kan je het beste een aanbuigring openen en sluiten

Let er bij het openen en aanbuigen wel op dat je de uiteinde van de aanbuigring zijwaarts van elkaar trekt en niet uitelkaar. Op de afbeelding hieronder is dat duidelijk te zien. Hierdoor blijft het metaal sterk en de ring mooi rond. De metalen ringen zijn stevig en verkleuren niet. Je kan er bijvoorbeeld ook een SWAROVSKI Pendant of bedeltje aan hangen in een oorbel, armband of halsketting. Verbindingsringen staan ook bekend als montageringen. 

Voor het monteren van ringetjes aan fijne ketting raden wij aan om dunne stevige ringetjes te gebruiken met een draaddikte van 0.6mm. 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.