Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Vrijdag 24 maart 2017

14-02-2017


"New Perspectives" tijdens nieuwe BEAD LAB.

  • Nieuwste SWAROVSKI artikel-presentatie Seizoen Lente/Zomer 2018
  • Toegang is gratis
  • De eerste 30 showroom-bezoekers ontvangen een exclusieve Goodiebag.

RESERVEREN KAN HIER

Tijdens deze editie van onze BEAD LAB zal een officiële mode-deskundige van SWAROVSKI een presentatie geven over de nieuwste toepassingen van SWAROVSKI. Ook kun je een armbandje of halsketting aankopen die je zelf kan samenstellen en laten maken met exclusieve Swarovski kralen en onderdelen. Hou je van tips van echte professionals? Dan ben je van harte welkom. Wegens het beperkte aantal plaatsen raden wij je aan tijdig te reserveren.

Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur | 0,10 cent per uur voor de eerste 3 uur - daarna €3,50 per uur.


WEBSHOP BESTELLING = SHOWROOM VOORDEEL


Ontvang jij dit kaartje in het pakket van jouw Glaser webshop-bestelling? Dan kan je dit kaartje, in de showroom in  Amsterdam, eenmalig inruilen voor €5,- voordeel op je totale artikelbedrag. Deze actie loopt tot 30 april 2017. Let op: Het is alleen mogelijk één kaartje in te ruilen per bezoek, voor €5- korting op je showroom-aankoop. Onze showroom - collectie loopt vaak vooruit op onze webshop-collectie. 
 

Artikel van de maand: De Broche

Met een broche of opwerkbroche zoals deze, kan je op een leuke manier je persoonlijkheid laten zien. Momenteel zijn er veel luxe modehuizen die gebruik maken van verschillende broches op kragen, tassen en broeken; in combinatie met veel andere studs en pins. Maak jouw appearance compleet met je eigen #DIY - broches en studs.

Er is nu ook een winactie met studs op onze Facebook-pagina! Het zou leuk zijn zoveel mogelijk vrienden te vragen onze pagina te liken, zodat we eerder de winnaar bekend kunnen maken :)

 

Showroom zaterdag 11 maart 2017

Vind je het belangrijk om eerst de kleuren van de kralen en bijouterie-onderdelen collectie in het echt te zien, voordat je online besteld (een foto blijft toch een foto)? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Bijna elke tweede zaterdag van de maand is onze showroom geopend van 10:00 tot 15:00 uur. Op zaterdag kun je gratis parkeren voor de deur, nabij het centrum van Amsterdam.   

 

Met vriendelijke groeten,
Glaser Quality Beads | Amsterdam | www.glaser.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.