Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

De nieuwste complete Swarovski collectie

17-12-2018

De nieuwste complete SWAROVSKI collectie is nu hier gratis te downloaden van onze website. De nieuwe Swarovski catalogus heeft de nieuwste kristallen kralen en andere Swarovski elementen. Klik op de afbeelding om de de catalogus te dowloaden.


Swarovski kralen groothandel

Wij zijn, al meer dan 30 jaar, officieel Swarovski kralen groothandel. Ben je op zoek naar Swarovski kralen voor groothandelsprijzen?
In overleg adviseren wij welke SWAROVSKI kralen, flatbacks en andere  materialen het meeste geschikt zijn voor je nieuwe sieraden, mode en kunst ontwerpen.


Op zoek naar de nieuwste Swarovski?

Ben je op zoek naar de nieuwste Swarovski kralen, flatbacks of andere elementen?  Bij ons kan je hier de complete Swarovski collectie downloaden om zo rustig tot een keuze te komen.
Voor de beste ervaring, is een bezoek aan onze showroom toch altijd verstandig. Hier kan je kleuren en vormen sneller zien in plaats van op een beeldscherm.


Hotfix Swarovski

Wil je weten welke nieuwe hotfix Swarovski kleuren goed passen bij je ontwerp? Download dan de gehele collectie Swarosvki en kijk naar de mogelijkheden.
Neem contact met ons op als je een afspraak wil maken bij ons in de showroom.


Wist je dat?

Wist je dat de Swarovski de laatste 20 jaar een aantal keren zijn naam heeft gewijzigd? Van Swarovski tot Swarovski Components naar SWAROVSKI ELEMENTS en weer terug naar het huidige SWAROVSKI.
Losse kralen, plakstenen, flatbacks en pendants van kristal van de beste kwaliteit. Deze catalogus wordt door Swarovski ongeveer om de twee jaar vernieuwd. Het geeft het meest recente beeld van de huidige Swarovski collectie.

Swarovski hotfix outlet

Soms vinden we in ons magazijn nog een aantal exclusieve Swarovski kralen uit de originele Swarovski Elements collectie. Wij bieden een aantal keer per jaar exclusieve Swarovski hotfix outlet kralen en flatbacks aan op onze website en ook in de showroom. 
Hou onze site in de gaten voor mooie Swarovski outlet aanbiedingen.


Downloaden Swarovski PDF file

Het downloaden van de hele collectie Swarovski PDF File kan ongeveer 1:30 minuten duren, afhankelijk van de internetsnelheid waarmee je werkt. Bedankt voor het begrip. Voor de beste indruk van de kleuren en vormen ben je van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Hier kunnen wij jou gericht helpen om speciale Swarovski bestellingen voor te bereiden. Hier vind je de gratis Free download complete swarovski collectie pdf kralen flatbacks. 


Swarovski steentjes groothandel

Onze Swarovski steentjes groothandel kan alles leveren wat de productie-afdeling van Swarovski op dat moment in de collectie heeft. Voor grote producties maar ook voor kleine speciale opdrachtgevers. 
Ben je op zoek naar swarovski kralen 3mm, Swarovski kralen 4mm en Swarovski kralen 8mm? De hotfix Swarovski en Swarovski flatback zijn machine gesneden en gepolijste kristallen van de beste kwaliteit en gaan lang mee in speciale mooie kleuren. Swarovski opnaaistenen worden vaak toegepast op danskleding, bruidskleding en podium kleding. 


 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.