Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Dit seizoen wil je parels kopen - wij leggen je uit waarom

18-03-2021

Parels kopen

Parels zijn tijdloos. Ze hebben de klassieke uitstraling van vroeger en de vernieuwende eigenschappen van nu. In veel sieraden komen parels terug en dit zal altijd zo blijven. Naast echte parels kun je ook goedkope parels kopen. Dit worden imitatie parels genoemd. Met imitatie parels in verschillende kleuren en vormen maak je opvallende en luxe sieraden. Geloof ons, ook dit seizoen wil je weer parels kopen voor het maken van sieraden. Je kunt imitatie parels gemakkelijk online kopen.
 

Aan de slag met imitatie parels

Imitatie parels zijn onmisbaar bij het maken van een eigen sieraad. Ze worden niet voor niets vaak verwerkt in accessoires. Ze zijn betaalbaar en maken een sieraad luxe en stijlvol door de mooie glans. Parels zijn er in bijna elke kleur en in meerdere vormen. Een andere benaming voor een imitatie parel is een shell parel. Deze is vaak gemaakt van glas. Met parel sieraden creëer je een klassieke look. Ideaal om te dragen bij chique gelegenheden zoals bruiloften, gala’s en andere feestjes. Of gewoon voor een gezellig avondje thuis met vrienden. 

 

Waarom zelf sieraden maken?

Nu iedereen veel meer thuis zit, is het maken van sieraden een geweldig tijdverdrijf. Je zal zien dat als je hier eenmaal aan begint, je niet meer wil stoppen. Je kunt alle kralen die je nodig hebt, waaronder parels, makkelijk online bestellen. Met zelfgemaakte sieraden heb je altijd persoonlijke en unieke accessoires om te dragen. Zelf sieraden maken is leuk om alleen te doen, maar je kunt hier ook een gezellige middag of avond van maken met vriendinnen.

 

Voorbeelden sieraden met parels

Je kunt verschillende soorten sieraden maken van parels. Voorbeelden hiervan zijn een mooie parelketting, een parel armband, fijne oorknoppen of een opvallende ring. Met een of meerdere parels verwerkt in je sieraden heb je altijd prachtige eyecatchers. Kies een kleur parel, zoals klassiek wit of opvallend blauw, en een vorm. Naast de gebruikelijke ronde vorm zijn er ook parels in druppelvorm of een hele andere variant. De parel in druppelvorm wordt vaak gebruikt als hanger.

 

Goedkope parels kopen voor kleding en andere accessoires

Naast sieraden kun je natuurlijk ook andere accessoires oppimpen met parels. Omdat onze imitatie parels niet duur zijn, is het laagdrempelig en leuk om meerdere items luxer te maken met parels. Denk aan haarclips, een tas of de bovenste rand van je sokken. Je kunt ook kleding eleganter maken door hier parels aan toe te voegen. Creëer een hele andere look door parels op een ouder basic shirtje of een sweater te naaien. Op deze manier geef je afgedankte kleding een tweede leven. 

 

Je parels online kopen

De mooiste parels koop je online bij Glaser. Laat je verrassen door het kleurenspectrum in ons assortiment en de verschillende vormen. Neem rustig een kijkje in onze webshop en bestel je parels gemakkelijk en snel. Ook vind je op onze website inspiratie en tips voor het maken van sieraden met parels. Naast parels verkopen we ook andere kralen om sieraden mee te maken en om kleding mee op te pimpen. Ben je particulier? Dan verwijzen wij je graag door naar ons zusterbedrijf Nieuwe Kralen.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.