Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Echte goede houten kralen voor een nieuw bordspel

19-06-2019

Kralen worden natuurlijk gebruikt om nieuwe sieraden mee te maken, zoals halskettingen, oorbellen, enkel- en armbandjes. En er zijn ook vele andere manieren om kralen te gebruiken. Zo ook in deze volgende situatie waarbij onze speciale beste houten kralen als pionnen worden gebruikt in een nieuw bordspel gemaakt voor bedrijven en overheidsinstanties.

 

We zijn trots dat onze speciale houten kralen als spel elementen fungeren in dit nieuwe, bijzondere en unieke spel geproduceerd door Firm of The Future. Zoals de ontwikkelaars van dit nieuwe spel zelf zeggen: "Het is dé game om te ervaren en beleven wat de klimaatwet inhoudt en waarin je niet alleen de klimaat-uitdagingen, maar ook de oplossingen vindt." 

In het spel ga je aan een "klimaattafel" zitten. Aan deze klimaattafels met vijf verschillende rollen, kan je aan de slag gaan met CO2-reductie, energietransitie, circulaire economie en werkgelegenheid. De juiste balans vinden tussen de lineaire en circulaire economie. Het doel van het spel is om in welk jaar je als team het spel eiland klimaatneutraal krijgt. Ga deze nieuwe klimaatuitdaging aan en kom met je score bovenaan de klimaatladder te staan! 

Er is voor onze kralen gekozen omdat ze passen bij de look en feel van het spel en juist omdat onze houten kralen gecertificeerd FSC gelabeled (verantwoord gekapt hout uit productiebossen) zijn en daardoor duurzaam geproduceerd en zijn geverfd met lak op waterbasis dus compleet milieuvriendelijk en lief voor het klimaat. Het spel is ontwikkelt voor overheden en bedrijven om daar meer bewustwording te scheppen voor de klimaatveranderingen en hoe we daar als maatschappij mee om zouden moeten gaan.Ben je benieuwd naar dit spel en hoe onze kralen zich in dit spel bewegen.

Er is op 9 juli een mogelijkheid dit nieuwe bord spel in het echt te spelen in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, dus als je zin hebt, meldt je dan aan bij Pakhuis De Zwijger - toegang is gratis of pay as you like. 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.