Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Muzikaal Intermezzo

22-04-2017

Muzikaal Intermezzo.

Het thema voor Toppers in Concert 2017 is 'WILD WEST, THUIS BEST'. Een combinatie van 'The Worlds Wildest Party Songs en het allerbeste van eigen bodem..." Ga je dit jaar samen naar 's werelds grootste "Party Saloon" in de Arena in Amsterdam? René Froger, Gerard Joling Jeroen van der Boom, de band en het hele team gaan er weer een feest van maken. 

De DRESSCODE is GLITTER COUNTRY ROOD. Hoe leuk is het om tussen alle rode glitters met een kleine Western-kraal je gehele outfit compleet te maken. De voorpret kan beginnen.
Ga je met meerdere personen? Is het dan een idee om voor iedereen een zelfgemaakte halsketting van een cowboyleertje met een simpele cowboy-laars samen te delen? Zo heb je gelijk een leuk aandenken aan een top-avond.

De voorraad van deze unieke "cowboy-"-kralen is beperkt. Jouw unieke "Wild West Thuis Best" kralen en glitters kan je gemakkelijk bestellen bij Glaser. De Toppers 2017 beloofd weer een succes te worden!
 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.