Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

LOVE ALL Swarovski Collection FALL WINTER 2020/21

11-09-2019

De mooie zomer is bijna voorbij en er zijn toch weer heel veel dingen waar we naar uitkijken in de aankomende herfst. Mooie natuurlijke herfst kleuren zoals oranje, rood en geel en natuurlijk, de nieuwe SWAROVSKI INNOVATIONS HERFST/WINTER 2020/21 Crystal collectie. We hebben hier een overzicht van de nieuwe kleuren vormen van SWAROVSKI. Bekijk hier de details en wat zou jij er mee ontwerpen:


Ontvouw jouw passie voor creativiteit

Ontvouw jouw eigen passie voor creativiteit is het thema van deze collectie. Hier in onze showroom zijn alle kleuren en vormen van Swarovski live te bekijken in plaats van op een beeldscherm. In de huidige tijd waarin we leven is social media heel belangrijk geworden. Dit heeft als consequentie dat we ons vaak meer dan "ontkoppeld" voelen. We zijn namelijk nog nooit zo in staat geweest om zo direct via digitale wegen onze meningen, emoties en zorgen te uiten, en worstelen we nog steeds om empathie, emotionele verbinding en vriendelijkheid te vinden. En dan worden al onze meningen en bewegingen ook nog eens opgeslagen. Voor de laatste collectie nodigde Swarovski ons uit om opnieuw verbinding te maken door een wereld van emoties binnen te gaan, en deze keer is hun boodschap nog duidelijker: Love all. Simpel. Net als alle andere Swarovski kristallen: ben bewust van je verleden, geniet van het nu, inspireer de mensen om je heen en straal positiviteit uit net zoals de kralen van en elementen van Swarovski. 

 

 

 

 

Hou deze blog in de gaten; er komt deze week meer leuke informatie over deze nieuwe collectie.
 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.