Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Met vers fruitige fruit kralen de warme zomer nabij

01-06-2016

Voor onze tijdelijke zomerstop hebben wij een speciale Showroom Summer Sale georganiseerd;

Kom je vanaf zaterdag 4 juni tot en met vrijdag 17 juni 2016 in onze showroom om onze collectie in het echt te zien? Dan ontvang je 15% voordeel op je totale aankoopbedrag. 

Ook zijn er tijdens deze dagen extra leuke aanbiedingen te vinden die alleen in de showroom gelden.

Wegens bedrijfsvakantie zijn de showroom en het magazijn gesloten van woensdag 29 juni t/m vrijdag 15 juli 2016. Bestellingen en berichten die wij in deze tijd ontvangen, worden vanaf maandag 18 juli op volgorde van binnenkomst behandeld.


Gratis spelletje:  Welk materiaal is dit?

Kan jij op een online foto zien van welk materiaal dit artikel gemaakt is zonder er een beschrijving van te lezen? Dit leuke nieuwe knoop-kraaltje in deze beperkte fruit-serie komt binnenkort in onze collectie. Maak nu kans op een leuke verrassing en zet je antwoorden op de volgende vragen op onze Facebook-pagina: 

1. )  Van welk materiaal is deze speciale Appel-knoop-kraal gemaakt?
2. )  Raad de doorsnee in millimeters van deze Appel van links naar rechts.

Onder de deelnemers die het goede antwoord geven, of het dichtst bij het goede antwoord zitten, verloten wij een winnaar die dan een zomerse verrassing thuis gestuurd krijgt.
Deel deze wedstrijd en maak nog meer kans.

Wat komt er in onze volgende nieuwsvermelding?

Weer een nieuwe belangrijke tip voor startende sieradenmakers op zakelijk en creatief niveau en meer nieuws over onze splinter nieuwe Bead Labs, Facebook - en Instagram activiteiten.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.