Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Mode kleuren 2020 2021 kralen

08-10-2020

Welke modekleuren zijn belangrijk in 2020 en 2021?

Natuurlijk weet je welke mode kleuren voor de komende seizoenen "in" zijn en dat is mooi! De kleuren van kralen en bijouterie onderdelen zullen in de herfts en winter 20/21 echt anders zijn. Tijdens deze seizoenen is alles vaker grijs en grauw. Daarom is het juist nu belangrijk vrolijke en diepe kleuren te gebruiken in je ontwerpen met kralen bijouterie onderdelen. Het leuke is dat de kleuren elkaar versterken in armbandjes, sieraden en kettingen. Combineer wat jij mooi vindt.

De mooiste kleuren

Dit is een overzicht met de mooiste mode kleuren 2020/2021 in onze kralen collectie! Ter inspiratie zijn groene kralen natuurlijk helemaal hot en wat dacht je van zacht roze borduurkralen gemengd met metallic kleuren? Of kleine knallende roze met paarse kralen gecombineerd met pastel tinten. Pak het warme en verleidelijke rood en oranje en combineer het met metallic kleuren als brons, zilver en goud. Geef net dat accent in je nieuwste designs.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.