Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Nieuwe Leuke Kleur Combinaties Sieraden Inspiratie

27-07-2020

 

Op zoek naar nieuwe leuke kleur combinaties als je zelf nieuwe sieraden gaat maken? Laat je dit keer inspireren door de kleuren van de natuur.

Laat de kleuren van de natuur je inspireren om mooie kleur combinaties te ontdekken en te dragen in je halsketting, armband of oorbellen.
Er zijn weer veel nieuwe kleuren in de collectie waarmee je net even een ander ontwerp kan maken dan alle andere. Hoe leuk is dat?

Op deze foto staan, onder andere, kralen uit de G1233 serie, SWAROVSKI 5000 en 5328-serieEloxale niet verkleurende kettingen,en vergulde ballchain van 1mm.

Bedrijfsvakantie

De eerste twee weken van augustus 2020 is onze webshop en showroom wegens bedrijfsvakantie tijdelijk gesloten van 1 augustus tot en met 16 augustus 2020.
Bestellingen die wij tijdens deze periode ontvangen, worden vanaf maandag 17 augustus 2020 op volgorde van binnenkomst behandeld.

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.