Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Nieuwe armbanden met mooie parels maken

26-09-2019

Als je nieuwe armbanden met mooie parels wil maken is het is altijd leuk om op nieuwe sieraden ideeen te komen. Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor het maken van nieuwe armbanden met parels? Met armbanden met parels zijn de combinatie-mogelijkheden oneindig. Let op de goede kwaliteit van de parels, net als bij echte parels is het belangrijk dat je contact met bijvoorbeeld parfum reduceerd wordt om de mooie kleuren te behouden.

Donkere met lichte parels

Combineer donkere met lichte parels en je krijgt een hippe look met een mooi SWAROVSKI kraaltje van 8MM in de Crystal Golden Shadow als afwisseling en eye-catcher. De imitatie parel kralen zijn gemaakt van glas en hebben een sterke coating. 

 

Met welke parel kralen is dit ontwerp gemaakt?

Welke parel kralen zijn in dit ontwerp gebruikt? Voor deze gelegenheid hebben wij van dit ontwerp alle details voor je samengevat. Welke materialen zijn gebruikt en welke materialen je nog meer zou kunnen combineren.

 

Parel kralen inspiratie Look Book

Hier zie je wat je nog meer zou kunnen doen met parels van Glaser. Alle kralen en materialen die zijn toegepast in deze fotos zijn beschikbaar in onze showroom en op onze website.

 

 

 

Simpele combinatie armbanden met parel kralen

Heb je zin in een wat eenvoudigere look dan zijn deze nieuwe kralen prima te combineren met onze glas parel kralen. Hou je ontwerp spannend door verschillende kleuren met elkaar te combineren.

Hoe klein of groot zijn deze mooie parels?

Voor de beste indruk kan je het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Amsterdam. Hieronder zie je hoe de kralen uitkomen in de vorm van een armband.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.