Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Nieuwe edelstenen kralen in de collectie

05-12-2018

Nieuwe edelstenen kralen in de collectie. We zijn met de meest nieuwe begonnen. Hoe leuk is dat? Na vele aanvragen naar de beste kwaliteit edelsteen kralen, zijn we op zoek gegaan naar de meest professionele kwaliteit edelstenen die er op de markt worden aangeboden. Daarom is onze nieuwe collectie nu aan het uitbreiden met dus alleen kralen van mineralen en gesteente van PDQ kwaliteit (Professional Designer Quality). Een paar seizoenen eerder hadden wij een start gemaakt met agaat kralen in een natuurlijk vorm; nu gaan we dus de collectie uitbreiden. Vind jij dat wij nog een aantal bijzondere edelstenen kralen missen in de collectie laat ons dat weten.

 

Wist je dat je

Wist je dat je als je een gat in een edelsteen wil krijgen de boring van twee kanten tegelijkertijd moet plaats vinden. Dat betekent dat aan beide kanten van een ronde kraal twee boortjes naar elkaar toe boren om zo een goed gat te krijgen. Bij slechte kwaliteit gaatjes in edelstenen kan de draad breken doordat er scherpe kantjes tegen het draad aankomen.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.