Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Welke mode kleuren zijn belangrijk in 2019 en 2020?

31-08-2018


SPECIAAL SAMENGESTELDE NIEUWE MODEKLEUREN VOOR KRALEN EN ONDERDELEN

Vaak worden modekleuren en kleurcombinatie voor de modetrends voor de aankomende seizoenen gebaseerd op kleurcombinaties uit de natuur en het dagelijks leven. Op het moment dat kralen worden gemaakt, weten ze vaak niet in welk thema en modebeeld ze gaan passen. En dat is leuk. Hoe speel jij op de nieuwe modekleuren van het volgende jaar?
 


Het is voor sieradenontwerpers en mode ontwerpers belangrijk de fashion trends voor de aankomende seizoenen in de gaten te houden. De mode kleuren die in het aankomende jaar belangrijk zijn, hebben wij hier in een Glaser mood board voor jou samengesteld. Welke kleuren spreken jou het meest aan? En welke kralen en bijouterie-onderdelen passen daar het beste bij? Welke kleur kralen zijn in de mode volgend jaar?


Kralen met kleur in 2019 en 2020

Onze kralen hebben kleuren die in 2019 en 2020 prima te combineren zijn de nieuwste ontwerpen.

Een opvallende kleurombinatie is de tint rood oranje gecombineerd met de kleur rood of juist pastel gele tinten in combinatie met zwart, licht en donkerblauw. Een kleur die meestal niet al te vaak voorkomt is de kleur groen terwijl deze straks toch een belangrijke rol gaat spelen in het modebeeld van de aankomende lente en zomer van 2019 en zelfs in het seizoen herfst/winter van 2019-2020. Hou je meer van simpele, rustige en "down-to-earth" kleuren zoals aarde tinten, bruin, beige, kaki of zwart met witten stippen? Dan is het verstandig deze kleuren als eerste in je ontwerp te verwerken.

Veel succes met vinden van de juiste kleur kralen voor je inspirerende sieraden ontwerpen. Als je vragen hebt over bepaalde mode kleuren van onze kralen dan kan je altijd een afspraak maken bij ons in de showroom om zo de kleuren in het echt "live" mee te maken.
Je weet waarschijnlijk al wat de mode kleuren voor de komende mode seizoenen zijn? 

Als je je afvraagt: "Wat zijn de modetrends 2019" of "Wat zijn de laatste modetrends op het gebied van kralen?". Dan is deze inspiratie iets voor jou. Het is toch fantastisch dat kralen en modetrends altijd met elkaar verbonden zijn?
 

3 Tips om kralen met modekleuren te verbinden.

Wil je een ontwerp persoonlijk houden dan is het belangrijk dat je op je eerste gevoel kan vertrouwen
Het fijnste is als je in het beginproces niet al te veel kleuren met elkaar combineert. Bijvoorbeeld grote kralen in een hangende oorbel. Wat voor kleuren kies jij?

Tip 1

Bekijk het kleurentrend moodboard en kies de kleur die jou het meeste opvalt. Anders gezegd;  Begin eerst met 1 kleur. Dat is op dat moment de kleur die het best bij je past. 


Tip 2

Vind een stof, kraal, bijouterie-onderdeel of ander materiaal die deze kleur heeft en leg deze voor je neer. Ga dan kijken welke kraal kleuren daar volgens jou het beste bij passen. Volg je gevoel en kijk naar de kleuren die jou raken. Het is trouwens het beste om de kleuren niet op een beeldscherm te bekijken. Met je eigen ogen een kleur ervaren is toch het beste wat er is. 

 

Tip 3

Tenzij je van alle kleuren van de regenboog houdt. Begin toch met 2 tot 3 kleuren combinaties. Bij 4 combinaties versterken de kleuren elkaar zo dat ze al echt een unieke boodschap uitstralen. 

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.