Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Sieraden-inspiratie-Lente-kleuren

07-04-2016

 

De kracht van kleuren in kralen

Wat is dan de connectie tussen kleuren, emoties en jouw boodschap die je wil overbrengen met kleuren in jouw sieraden ontwerpen of modeontwerpen? Gebruik je meer kleuren in een ontwerp, weet dan dat er altijd een hoofdkleur is. Als voorbeeld hebben wij, na een lange tijd, weer drie nieuwe collier designs op onze inspiratie-pagina gezet waarbij de vorm en het materiaal van de kraal hetzelfde zijn en alleen de kleur anders is. Welke kleur spreekt jou het meeste aan en wat zou beter bij jou passen? 1,2 of,3? Er zijn natuurlijk ook andere kleuren te gebruiken.


Pril in April Webshop-20%-Voordeel CouponCode Tijdelijke Webshop Kortingsactie

Vanaf woensdag 6 april tot en met vrijdag 15 april is er een 20% Voordeel Coupon Code bij een aankoop in onze webshop boven de €20,- exclusief BTW.
Type bij het plaatsen van je online bestelling de coupon code PRIL in en ontvang 20% korting op je aankoopbedrag.

Let op: Deze actie geldt alleen in onze webshop en niet in onze showroom. Wel is het zo dat in onze showroom al onze artikelen beter te beoordelen zijn op kwaliteit, kleur, vorm, gewicht en stijl.

Deze zaterdag Showroom geopend

Heb je het druk gehad afgelopen tijd en heb je geen kans gevonden om langs te komen in onze showroom in Amsterdam. Dit kan nu aanstaande zaterdag 9 april van 10:00 tot 15:00 uur. Ook zijn er twee reserveringen over voor onze Bead Lab workshop. 

In onze volgende nieuwsbrief

Bij het lanceren van een nieuwe professionele sieradenlijn, krijg je, als ontwerper, met veel zaken te maken. Glaser heeft, door de jaren heen, met veel professionele sieradenmakers gewerkt en een verzameling gemaakt van tips waar je allemaal rekening mee moet houden als je een professionele sieradenlijn gaat lanceren. Hierover meer in onze volgende nieuwsbrief. 

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.