Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Sjaal voor dames en heren die koelt in de zomer en verwarmd in de winter

08-01-2021

Ooit een sjaal gedragen die verwarmt in de winter maar ook koelt in de zomer en ook nog eens lekker aanvoelt op de huid? Deze sjaal voor dames en heren is heerlijk zacht en van duurzaam pashmina viscose zijde in een aantal simpele kleuren. Het is nu mogelijk nieuwe sjaal kopen van heerlijk zacht duurzaam pashmina viscose zijde in de kleuren blauw, grijs, rood, roze en beige die warm voelt in de winter en koel in de zomer, duurzaam en heerlijk zacht is. 

Dan is dit is dè sjaal van het jaar! In welk modeseizoen je dit ook draagt, het fijne van deze sjaal is dat hij heerlijk koelt in de zomer en lekker verwarmd in de winter, maar 150 gram weegt en duurzaam verantwoord is geproduceerd! Verkrijgbaar in een aantal simpele hippe kleuren. Natuurlijk met meerdere kralen sieraden ontwerpen en kledingstukken te combineren. Deze sjaal is duurzaam geproduceerd, 185cm bij 58 cm en gemaakt van origineel viscose.

Wat is Viscose zijde eigenlijk?

Viscose is een semisynthetische natuurvriendelijke rayonstof die is gemaakt van gerecycled houtpulp dat wordt hergebruikt als vervanging van zijde, omdat het een soortgelijke stof drapering en glad gevoel heeft als het luxe echte zijde materiaal Pashmina. Viscose is een duurzame oplossing voor houtpulp hergebruik die als zijde stof wordt verwerkt en bewerkt. Op zoek naar stijlvolle en opvallende sjaals die bij je outfit passen? Glaser.nl biedt een kleine geselecteerde collectie aan de hoogste kwaliteit duurzaam "zijden sjaals". Geef makkelijk een opvallende en traditionele twist aan je huidige look door een voorgeselecteerd selectie aan kleuren en stijlen op voorraad te hebben die bij je persoonlijke smaak passen. Het dragen van deze sjaal is vergelijkbaar met dragen van een originele pashmina sjaal maar dan duurzaam en nog nooit zo goedkoop. Welke kleuren sjaals zouden het beste bij jouw kralen sieraden ontwerpen passen? Of je nu op zoek bent naar éen of twee effen pashmina achtige sjaals kasjmier effect betaalbare en opvallende assortiment. Ontdek simpele stijlen.

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.