Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

5 Tips voor het maken van nieuwe oorbellen.

08-03-2017

 

5 Tips om je eigen oorbellen te maken.

1. Denk aan de manier hoe je je haar draagt en de oorbellen die je wil maken. Heb je lang haar en draag je dit regelmatig los, dan is het goed om eraan te denken dat lange oorbellen makkelijker in het haar verwikkeld kunnen raken. 

2. Draag je een opvallende bril? Hou er dan rekening mee dat de oorbellen matchen met de kleur van je bril.

3. Veel mensen zijn allergisch voor staal of andere metaalsoorten.  Hiervoor zijn er speciale oorhaakjes van chirurgisch staal verkrijgbaar. Zo kun je toch zelf je oorbellen ontwerpen zonder last te krijgen van irriterende huid. 

4. Oorbellen kunnen best zwaar worden als je er grote kralen aanhangt. Het is dus verstandig om van tevoren te controleren hoe zwaar de kralen zijn die je wil gebruiken in één oorbel.

5. Ook zonder gaatjes in je oren kun je oorbellen dragen. Wij hebben een groot assortiment aan oorclips die je makkelijk aan je oorlel vastmaakt.

 

Inspiratie nodig? 

Hier een super simpel voorbeeld en toch erg stijlvol! Wil je deze oorbellen ook maken, klik dan op de foto voor meer informatie. Volg ons ook op Pinterest voor meer inspiratie voor het maken van sieraden en oorbellen.

Simpele oorbellen goud turquoise ketting

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.