Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Waaiers voor oorbellen

02-02-2019

Waaiers voor oorbellen? Met deze waaiers kan je leuke oorbelhangers maken. Ze zijn niet te klein en ook niet te groot. Hang ze aan een verguld ringetje of oorhaakje en voil√°.

Echte waaiers zijn er al sinds het begin van de mensheid. Terwijl de eerste uitklapbare waaier uit Japan komt, hebben wij hier nu nieuwe goudkleurige waaiers in de vorm van een bedeltje of hangertje.
Deze hangers kunnen als oorbellen worden gemaakt of in een ketting worden verwerkt of op stoffen. Ze zijn niet inklapbaar. Het metaal is van de best mogelijk kwaliteit (beter dan dq pq) en verkleurd niet. Met een extra coating blijft de goudkleur mooi en gaat heel lang mee
 

Wist je dat


Wist je dat waaiers ook kunnen worden gebruikt om codes door te geven aan mensen die elkaar leuk vinden (en niet alleen met Valentijn).
Dit kan natuurlijk niet met onze niet uitklapbare bedeltjes waaiers. Of misschien ook wel. De codes die op onze waaier staan zijn meer ter decoratie. Of misschien is er iemand op aarde die wel weet wat het betekend.

Maar stel, je hebt een echte waaier bij je en je zit op een feest waar het heel warm is en de muziek staat te hard dan zou je bijvoorbeeld 

  • Met je waaier half open je lippen kunnen aanraken. Daarmee zou je in geheim taal kunnen zeggen "Kus me" of iets juist weer iets heel anders
  • Of als je met je waaier over je wang heen glijdt dat je dan zegt "ik hou van jou"
  • En als je met je vingertop boven op de waaier tikt dat je dan aangeeft dat je wil praten (is toch makkelijker dan al die ingewikkelde codes toch?)

Wat voor codes zou jij afspreken? Of pak je gewoon je mobieltje? Ja, is makkelijker toch je mobieltje! :P

Check die handwaaiers! :D binnekort in de online collectie (hot)

 

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.