Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

WAT ZIJN DE BESTE ORANJE KRALEN

25-03-2019

Dat ligt er aan hoe je daar tegen aankijkt. Als de kleur oranje in de mode is dan is oranje een belangrijke kleur. Welke kleur is dan het meest geschikt. Moet het sinasappel oranje zijn of toch meer pastel oranje of zacht oranje. Gelukkig komen er toch een aantal tinten oranje voorbij voor de komende mode seizoenen. De beste oranje kralen voor een ander is niet persé de beste oranje kraal voor jouw. Ten eerste heeft niet iedereen dezelfde wensen wanneer het gaat om de toepassingen van kralen. Daarnaast hangt de beste keuze voor oranje kralen af van de toepassing en het budget dat je beschikbaar hebt. Daarom is ‘Welke oranje kralen zijn het beste voor mijn ontwerp?’ misschien een betere vraag. In dit artikel geven wij drie keer een top voorbeeld voor oranje glaskralen. Om erachter te komen wat voor jouw de beste oranje kralen zijn, hebben wij onze aanbevelingen opgedeeld in drie categorieën: 

Beste Oranje kralen
Alle oranje kralen in onze collectie zijn getest op kleur, duurzaamheid en kwaliteit. Zo vinden we het belangrijk dat ze niet verkleuren en dat ze gewoon een hele lange tijd meegaan. 

Oranje kralen voor wedstrijden van het Nederlands elftal
Wil je met je vrienden gezamenlijk iets doen tijdens de voetbalwedstrijden van Oranje. Een soort oranje geluksarmband die jullie samen dragen tijdens kwalificatie of toernooi wedstrijden

Oranje Kralen voor Koningsdag 
Zoals iedereen weet is het maar een keer per jaar Koningsdag in Nederland. Hoe leuk is het om met je eigen Doe-het-zelf-sieraden DIY armbandjes te maken in het oranje en deze te koop aanbieden op je kleedje in bijvoorbeeld het Vondelpark in Amsterdam.WAAR MOET IK OP LETTEN BIJ DE AANKOOP VAN ORANJE GLASKRALEN?

De aankoop van een oranje kraal kan een serieuze aangelegenheid zijn. Wees er daarom zeker van dat je de beste oranje kralen voor jouw gebruik, creatieve project budget en toepassing kiest. Maar waar moet je dan op letten bij de aankoop? Bepaal eerst of de oranje kralen voor meerdere keren moet worden gebruikt, of dat het is voor een eenmalige toepassing. Wij vermelden bij de meeste oranje kralen de exacte afmetingen en kwaliteit. Mocht je hier specifieke vragen over de afmetingen en materiaal soorten hebben, neem dan contact op. 
 

ORANJE KRALEN KOPEN DOE JE BIJ GLASER QUALITY BEADS

Onze oranje kralen en sieraden onderdelen van glas, kunststof en hout worden gratis bezorgd door heel Nederland vanaf €50,-. Het bestelde artikel of product wordt meestal binnen een aantal dagen of een week geleverd. Je kan bij ons ook terecht voor kralen voor koningsdag en kralen voor voetbal wedstrijden van het Nederlandse elftal. Weet je nog niet zeker wat de beste oranje kralen zijn voor jouw gebruik of wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op.

 

HET HELE AANBOD ORANJE KRALEN

Wil je weten welke oranje kralen er online te vinden zijn in onze webshop. Hier hebben we een mooi overzicht voor je gemaakt.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.