Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Welke kleuren past goed bij bruin?

12-02-2019

Welke kleuren passen goed bij bruin, zal je je wel eens afvragen, als je sieraden aan het maken bent. De nieuwste kleuren bruin zijn nu bij ons al verkrijgbaar voor het seizoen SS2020. 

Bruin is een echte neutrale natuurlijke kleur in verschillende tinten. Een kleur die je met veel andere kleuren kan combineren. Het natuurlijke bruin legt juist het accent op de kleuren waarmee het gecombineerd wordt.
 

Wist je al dat

Wist je al dat één van de nieuwe mode kleursamenstellingen en tinten voor de lente zomer van 2020 geïnspireerd zijn op de overheersende kleuren uit de woestijn en het leven daaromheen. Van zacht pastel beige tot kaki tot roodbruin. 
Wij hebben onze collectie en voorraad kralen daar natuurlijk al op ingericht.
 

3 kleuren combinaties die goed passen bij bruin 

Welke kleuren passen goed bij bruin vraag je jezelf af? Hoe kan je nou weten welke kleuren het beste bij bruin passen.
Wij vinden de leukste kleuren om met bruin te combineren: 

Je eigen smaak is natuurlijk het beste. Vind je dat deze kleuren combies echt niet kunnen, probeer dan een tint die je wel mooi vindt of combineer juist kleuren bruin met andere tinten bruin. Omdat smaken verschillen hebben wij hier voor jou een kleuren moodboard voor je samengesteld. Bij het zelf maken van sieraden kan je bruine kralen met heel veel kleuren combineren. Probeer het uit en ontdek nieuwe stijlen.
 

 

Hoe klinkt bruin?

Hoe klinkt bruin voor het seizoen lente en zomer van 2020 eigenlijk? We hebben een kleine research gedaan op Youtube en het juiste sieraden klank-moodboard gevonden voor de kleuren bruin die het helemaal gaan maken in 2020!
Wil je weten hoe de woestijn achtige kleuren klinken om je zo op nieuwe ideeën te brengen check dan

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.