Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Win-Actie: Win Kralen Voor Kinderen

11-11-2015


Onze nieuwe Facebook Win-Actie Win Kralen voor Kinderen:

Laat een groep kinderen op een basisschool of buitenschoolse opvang, vanaf de leeftijd van 4 jaar, kans maken op een exclusief grote zak houten kralen. Zij kunnen van deze kralenmix bijvoorbeeld zelfgemaakte nieuwe kettingen, armbanden, dream-catchers, kerstversieringen of sleutelhangers maken.

Het werken met deze kralen is heel goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek bij kinderen. Met de feestdagen in het vooruitzicht is het combineren van kleuren en vormen extra leuk en geeft een extra uitdaging om een mooi eigengemaakt cadeautje te maken voor bijvoorbeeld opa, oma, tante, papa, mama, opvoeder, broer of zusje. 

Wat moet je doen om kans te maken op deze kralenmix van 15 kilo? Scroll dan naar beneden en lees verder onder deze foto:

Doe het volgende om kans te maken op deze fantastische prijs: 

1) Like Onze Facebook pagina; 

2) Deel het bericht openbaar op Facebook; 

3) Laat een bericht op Facebook achter waarin je op een originele manier omschrijft of laat zien waarom voor welke groep en welke school of buitenschoolse opvang deze houten kralen mix ideaal is om te winnen.

Bij het behalen van 1000 "Vind-ik-leuks" op onze Facebook-pagina verloten wij onder de deelnemers de winnaar!

ps: Is een zak van 15KG iets te veel? Wij bieden deze houten kralen ook aan in kleine snoepzak-mix van 100 gram.

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.