Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Zomerse creativiteit met kralen

17-05-2016

Zonnig Zomerse Sieraadontwerpen Ibiza


 

Creatieve zomer in aantocht

Verwacht je deze zomer een leuk feest of wil je jezelf, of andere, laten stralen met mooie materialen in jouw nieuwste ontwerpen?  
Wij merken dat er dit jaar weer veel sieradenontwerpers zich hebben laten inspireren door een toonaangevend modebeeld van het eiland Ibiza.

Zo worden er veel verschillende soorten schelpen toegepast en blijven de kleuren fris en vrolijk. Maar waar vindt je nu net dat speciale glashangertje of dat aparte bedeltje of juist technische sieraden-onderdelen om jouw ontwerp duurzaam en uniek te maken?

Om jouw creativiteit te stimuleren, dagen wij je uit om je favoriete Ibiza-elementen te vinden op onze site.

Ontvang 10% Voordeel met de Coupon Code I-BEADS-A op het totale kralengroothandel webshop-aankoopbedrag vanaf € 20,- . 

Let op: Deze actie geldt tot 1 juni 2016 en is alleen geldig in onze webshop!
 


Bedrijfsvakantie 

Wegens bedrijfsvakantie zijn onze showroom en ons magazijn
gesloten van woensdag 29 juni  t/m vrijdag 15 juli 2016.

Bestellingen en berichten die tijdens deze periode worden ontvangen, via de website of email, worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld.
 


Aanstaande zaterdag Showroom geopend

Ben je de hele week druk met andere zaken en wil je toch een keer onze collectie in het echt zien?
Aanstaande zaterdag 21 mei is onze showroom geopend van 10:00 - 15:00 uur.  
Ervaar rijg-genot met handgemaakte artikelen. Luxe design-lijnen van Europese kwaliteit. Nieuwe professionele sieradenlijn?
 

Bij het lanceren van een nieuwe professionele sieradenlijn, krijg je, als ontwerper, met veel keuzes te maken. Wij hebben bij Glaser veel ervaring met het samenwerken met sieradenmakers en mode-ontwerpers en hebben daarom een uitgebreide verzameling gemaakt van tips waar je mee te maken zou kunnen krijgen als je een professionele sieradenlijn gaat lanceren.

Tip 1:  Kies een pakkende sieraden-merknaam die origineel en herkenbaar is. Klinkt de naam lekker? Is het makkelijk te spellen of juist niet? Hou je het bij je eigen naam of wil je wat speciaals? Wat voor logo ga je gebruiken en wat is de huisstijl die je aanspreekt. Hou bij deze keuzes alles dicht bij jezelf en vergeet niet wat jij echt mooi vindt. Let vooral ook op waarin je in je sieraden-ontwerp onderscheidt ten opzichte van andere merken. Maak je iets wat je zelf helemaal te gek vindt, of ga je iets namaken wat al in de mode is en als je dan iets imiteert, geef je dan je ontwerp je eigen stijl? Dit zijn zaken die je van te voren goed moet overwegen om verder te gaan in je ontwerp ontwikkeling. Veel succes!


Facebook Actie

Voor het geval je nog niet op de hoogte was van onze langlopende win-acties op onze Facebook pagina: 
Wat gaat er echt gebeuren als je ons "liked" op Facebook? Bij 1000 "vind-ik-leuks" verloten wij drie bijzonderheden: namelijk een speciaal gemixte houten kralenzak van 15 KG voor kinderen op een basisschool of BSO; een SWAROVSKI sieraden set en een gratis DIY kralenpakket met SWAROVSKI kralen en materialen om nieuwe armbandjes of halskettingen mee te maken.


Volgende keer

Meer nieuwe kralen met prachtige prijsaanbiedingen in de collectie en verse tips voor het lanceren van een nieuwe professionele sieradenlijn: "Met welke mensen ga ik samenwerken en waar moet je op letten om je eigen sieraden-stijl snel op de markt te krijgen?" 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.