Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Clipoorbellen met steker

Clipoorbellen met steker

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

M1227-20-770-1

10 stuks

Tijdelijk uitverkocht

M1227-20-770

10 stuks

Tijdelijk uitverkocht

Clipoorbellen met steker

Wij hebben naast onze standaard clipoorbellen ook clipoorbellen met stekers in onze collectie. Of het nu gaat om klassieke ontwerpen of eigentijdse stijlen, onze speciale clipoorbellen met steker stellen jou in staat om prachtige oorbellen te maken voor klanten die grote en zware oorbellen willen dragen en waarde hechten aan stijl en comfort. Met hoogwaardige materialen en afwerkingen, zorgen deze oorclips met stekers voor tevreden klanten met gaatjes in hun oren.

Clipoorbellen met stekers - Stevige elegantie

Clipoorbellen met stekers zijn bedoeld om oorbellen te dragen groot en of zwaar zijn. De steker samen met de clip zorgt voor dat de oorbel goed blijft zitten en niet afschiet. In onze collectie vind je oorclips met stekers die je zelf kunt verfraaien en je de vrijheid hebt om te experimenteren met verschillende edelstenen of andere materialen. De precisie en het vakmanschap achter onze oorclips met steker zullen ervoor zorgen dat jouw creaties de verwachtingen van jouw klanten overtreffen.

Door voor Glaser te kiezen, versterk je niet alleen jouw reputatie als een specialist in sieraden maken, maar ben je ook verzekerd van de hoogste kwaliteit en precisie in elk onderdeel dat je gebruikt. Onze oorbel onderdelen zijn ontworpen om jouw creativiteit te stimuleren en visies te motiveren bij het maken van sieraden.