Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Clipoorbellen

Clipoorbellen

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Clipoorbellen

Clipoorbellen staan ook bekend als oorclips en zijn ideaal voor mensen die oorbellen willen dragen zonder gaatjes in hun oren.

Waar kan ik Clipoorbellen kopen?

Bij Glaser vind je verschillende clipoorbellen, gemaakt van hoogwaardig metaal en fijn afgestelde scharniertjes in de sluitingen waardoor de clips pijnloos op hun plaats blijven zitten op het oor. Ook zijn onze oorclips verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren: ga jij voor klassiek goud of toch voor trendy zilver? Het mooist van alles is dat in onze Glaser shop je clipoorbellen die altijd scherp geprijsd zijn.

Welke maat Clipoorbellen?

Het maken van de clipoorbellen zelf is een precies technisch werkje en vergt de juiste kennis om de perfecte afstelling te krijgen om ze pijnloos maar toch stevig aan het oor blijven zitten. Er zijn verschillende maten clipoorbellen. Zo zijn er zijn oorclips met plaatjes van 5mm tot 25mm waar je bijvoorbeeld cabochons, boutons of strass stenen op kan plakken of clipoorbellen met alleen een oogje waar je bedeltjes, muntjes, hangertjes of kralen aan kunt bevestigen.
Er zijn zelfs clipoorbellen met zowel een plaatje als een extra oogje of gaatje waar je beide op kunt bevestigen wat past bij jouw sieraden ontwerpen.

Doen Clipoorbellen pijn?

De clipoorbellen van Glaser zijn, door de jaren heen uitgebreid getest op langdurig gebruik en of de clipoorbellen pijnloos gedragen kunnen worden. De springveertjes in de sluitingen van al onze clipoorbellen zijn zo afgesteld dat ze, ten eerste, goed op hun plek blijven zitten, maar vooral geen pijn doen tijdens het dragen.

Alle sluitingen gaan ook makkelijk open en dicht met de juiste stevigheid. Wil je het draagcomfort nog verder verhogen? Dan zijn er oorcliphoesjes die over de achterkant van de clip kunnen worden geschoven en dienen als een soort extra kussentjes voor achter het oor.

Zelf oorbellen maken?

Voor als je net begint of als zelf oorbellen maken jouw specialiteit is voor mensen zonder gaatjes in hun oren, dan zijn onze oorclips de oplossing. Ga voor grote oorclips voor extravagante oorbellen  ontwerpen of juist kleine subtiele oorbel designs met kleine oorclips.

Welke oorbellen bij grijs haar?

Soms krijgen we de vraag welke oorbellen het beste bij grijs haar passen. Onze ervaring is dat bij grijs het beste zilveren of antiek zilveren oorbellen passen. Dit omdat het gewoon matched. Daarnaast staan natuurlijk ook gouden oorbel-sieraden mooi bij grijs haar. Vaak zie je bij clipoorbellen niet eens of ze zilver of goud zijn omdat het grootste gedeelte bewerkt is met of plakstenen, cabochons of boutons.

Alternatief voor clipoorbellen

Een alternatief voor clipoorbellen zijn oorbellen die je op het oor kan schroeven. Deze oorbellen worden  schroefoorbellen genoemd. Er zijn schroef oorbellen goud maar ook verzilverde varianten. Bij een schroefsluiting oorbel kan de drager zelf bepalen hoe strak deze op de achterkant van de oorlel kan worden gedraaid.  Ze zijn meestal wat eenvoudiger van vorm dan oorclips met meestal een oogje waar je een bedeltjes, hangertjes of kralen aan kunt hangen.

Schroefsluiting voor volwassenen

Vaak raden wij oorbellen met schroefsluiting voor volwassenen aan omdat het aanbrengen een bepaalde handigheid vereist. Oorbellen met schroefsluiting zijn relatief makkelijk aan te brengen en af te doen. Het voordeel is dat ze zelf in te stellen zijn waarbij het nadeel is dat het ietsje langer duurt om ze comfortabel aan het oor vast te zetten, vergeleken met bijvoorbeeld onze oorclips.

Zilveren oorbellen met schroefsluiting kunnen vaak met meerdere outfits gecombineerd worden dan oorbellen in het goud. De zilveren oorclips hebben vaak een wat zakelijker karakter en serenere uitstraling. Waarbij de gouden oorbellen vaak meer luxe en feestelijkere uitstraling hebben.

Nieuwe Clipoorbellen

Met onze nieuwe clipoorbellen en schroefoorbellen kan je makkelijk de mooiste nieuwe oorbellen maken. Er zijn zelf clipoorbellen voor kinderen zonder gaatjes! Je zou dan bijvoorbeelds zelfs een nieuwe sieradenlijn oorclips kunnen beginnen of deze aan je collectie kunnen toevoegen en het "De Kinderoorbellen Zonder Gaatjes"-collectie kunnen noemen.

Veel plezier met het vinden van de clipoorbellen die het beste passen bij jouw eigen stijl.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier