Gratis verzending vanaf €200,- exclusief BTW

Alle Schroefoorbellen

Schroefoorbellen

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Prijsbereik

Product range - slider
810

Schroefoorbellen kopen

Schroefoorbellen staan ook bekend als oorbellen met schroefsluiting en zijn perfect voor mensen die oorbellen willen dragen zonder gaatjes in hun oren.

Het is een prachtig alternatief voor clipoorbellen die je op het oor kan schroeven. Deze schroefoorbellen hebben een aantal varianten zoals schroef oorbellen goud maar ook verzilverde varianten. Bij een schroefsluiting oorbel kan de drager van de oorbellen zelf bepalen hoe strak deze op de achterkant van de oorlel kan worden gedraaid zonder dat het pijn gaat doen. Ze zijn meestal wat eenvoudiger van vorm dan oorclips met meestal alleen een oogje waar je een bedeltjes, hangertjes of kralen aan kunt hangen.

Schroefsluiting voor volwassenen

Vaak raden wij oorbellen met schroefsluiting voor volwassenen aan omdat het aanbrengen een bepaalde handigheid vereist. Oorbellen met schroefsluiting zijn relatief makkelijk aan te brengen en af te doen. Het voordeel is dat ze zelf in te stellen zijn, waarbij het nadeel is dat het ietsje langer duurt om ze comfortabel aan het oor vast te zetten, vergeleken met bijvoorbeeld onze snelle clipoorbellen.

Zilveren oorbellen met schroefsluiting kunnen vaak met meerdere outfits gecombineerd worden dan oorbellen in het goud. De zilveren oorclips hebben vaak een wat zakelijker karakter en serenere uitstraling. Waarbij de gouden oorbellen vaak meer een feestelijkere uitstraling hebben.

Schroefoorbellen kopen kan hier bij kralengroothandel en oorbel onderdelen groothandel Glaser Quality Beads. Zelf oorbellen maken met deze ronde classic design trendy oorbellen die passen bij elke outfit en gelegenheid. Nikkelvrij met een extra beschermde kleurcoating zodat ze vaak af en aan gedaan kunnen worden en heel lang mooi blijven.

alle bedels en hangers categorie
ALLE KRALEN
nieuw. Nieuwe kralen collectie
onderdelen voor sieraden maken
showroom amstelveen banner 2100 x330
strass en crystals banner

 

Druppel kralen voor sieraden en accessoires
Glaskralen: een tijdloze hobby
Bugle Beads Staafjes Kralen
Alles over parels kopen
Kristal voor Beyoncé
Kralen worden bomen
Broches en spelden maken
Kruishangers en Kruis bedels: Trendy Sieraden
Sieraden met echte Italiaanse glaskralen
Italiaanse resin kralen sieraden
Handgeschilderde kralen: een vleugje originaliteit in je sieraden
Oorbellen Maken Met Cube Kralen
Sieraden Maken Met Cube Kralen
Valentijnsdag Sieraden Maken
Pastel kralen armband en ketting maken